Magazin Kızıyla birlikte okul açtı

Kızıyla birlikte okul açtı

Paylaş
Kızıyla birlikte okul açtı

Açılıştan önce konuşma yapan Tan Sağtürk, Karadeniz'in kendileri için önemli bir bölge olduğunu belirterek, “Samsun'dan sonra Trabzon ikinci okulumuz oldu

Merkezin burada önemli bir zaman diliminde açıldığını düşünüyoruz. Çünkü bale eğitimi işletmeciliğinde 10 yıllık geçmişimiz oldu. Bütün deneyimlerimizi aktarabileceğimiz uzman eğitim kadrolarımız var” dedi.

Haberin Devamı

Kendisine yakıştırılan sıfatlara değinen Sağtürk, “Geçenlerde bir televizyon programında alt yazı geçtiler 'hayatını baleye adamış' diye. Bu gerçekten büyük bir sorumluluk. Bazı sıfatlar yakıştırılır ya altında ezilirsiniz ya da eksik gelir. Hayatını baleye adamış insanlardan birisiyim ama arkadaşlarım ile yola çıktığımı düşünerek onların da öyle olduklarını düşünüyorum.

Bugün açılışını yapacağımız okulumuzun 10 yıl sonra da gururla ve keyifle çok önemli bale sanatçıları vereceğini düşünüyorum” diye konuştu. Trabzon'a önceki gelişinden sonra gazetelerde bazı açıklamalara yer verildiğini hatırlatan Sağtürk, şunları söyledi: “Halen söylüyorum. Gazetede önceki günlerde manşet altı olmuş.

Herkes beni arıyor ve 'Müslüman mahallesinde salyangoz satmak' demişim buraya geçen sefer gelişimde. Herkesin çok hoşuna giden bir laf olmuş. Müslüman mahallesinde salyangoz satıyoruz ama Türkiye'de böyle bir şeyin olmuş olması bile siyasi ve kültürel açıdan bakıldığında değer verilen bir durum.

Haberin Devamı

Dolayısıyla Türkiye'nin bütün bu yelpazesini kapsayan ve herkesin değer verdiği okullar açmaktayız.” Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın da kentte bale eğitimi konusunda profesyonel merkez açılmasının sevindirici olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

AA