Türkiye (Son Dakika) Kız kardeşinin aşığını öldürdü

Kız kardeşinin aşığını öldürdü

Paylaş
Kız kardeşinin aşığını öldürdü

İzmir'in Bornova ilçesinde 22 yaşındaki E.G, evli olan kızkardeşiyle gönül ilişkisi yaşadığı iddiasıyla Özgür Tüzün'ü bıçaklayarak öldürdü

Bornova Büyük Park girişinde dün saat 22.00'de meydana gelen olayda, iddiaya göre, evli ve bir çocuğu bulunan kız kardeşiyle gönül ilişkisi yaşadığını öğrendiği Özgür Tüzün’ü arayan E.G., Bornova Büyükpark’ta buluşmak istedi.

Yanındaki üç kişi daha bulunan E.G, buluşma yerine arkadaşı Metin Uğurlu ile gelen Özgür Tüzün ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, E.G. yanında getirdiği bıçağı Özgür Tüzün’ün boynuna ve sırtına sapladı. Kavga sırasında Metin Uğurlu da bıçakla yaralandı.

Olayı görenler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Özgür Tüzün ve hafif yaralı Metin Uğurlu’yu Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırdı.

Yaralılardan Tüzün kurtarılamazken, Uğurlu tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, zanlı E.G’yi kısa sürede yakaladı. E.G. ve iki arkadaşı gözaltına alınırken, yanlarındaki diğer zanlının da arandığı belirtildi.

Haberin Devamı