Gündem Kız kardeşine laf atanları kurşunladı

Kız kardeşine laf atanları kurşunladı

Paylaş
Kız kardeşine laf atanları kurşunladı

İstanbul Maltepe'de bir kişi, kız kardeşine laf attıkları gerekçesiyle iki kişiyi kurşunladı

Maltepe'de, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, kız kardeşine laf attıkları gerekçesiyle Özgür Kececi (25) ile Murtal Kartal'ı kurşunladı. Özgür Kececi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Feyzullah Mahallesi Krizantem Sokak üzerindeki Aşk Kafe'ye giden 2 kız arkadaştan biri, iddialara göre, saat 21.00 sıralarında kendilerine laf atan iki kişiyi, ağabeyini arayarak şikayet etti. Bunun üzerine bir grup arkadaşıyla kafenin önüne otomobille gelen saldırgan, kız kardeşi ve arkadaşının peşinden çıkan Özgür Keçeci ile Murat Kartal'a sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Saldırgan daha sonra olay yerinden otomobille kaçtı.

Ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özgür Kececi ile Murat Kartal tedaviye alındı. Başından ve vucudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Özgür Keçeci'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

İnceleme yapan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, kafeden ayrılan iki kız ile saldırganın kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Kubilay AYDIN İSTANBUL DHA