Gündem Kız kaçırmaya gidip gasp yaptılar

Kız kaçırmaya gidip gasp yaptılar

Paylaş
Kız kaçırmaya gidip gasp yaptılar

Gönlünü kaptırdığı kız arkadaşını direnmesi üzerine kaçıramadı; ama...

Çiftçi M.Ç., iddiaya göre, gönlünü kaptırdığı Dilber Kuzu'yu kaçırmak için arkadaşları 28 yaşındaki O.A., 26 yaşındaki H.E. ve 22 yaşındaki C.Ç. ile plan yaptı. Kar maskesi takan dört arkadaş, geçen Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında Kuzu'nun evine gitti.

Haberin Devamı

Kaçırmak istedikleri kızın kendilerine direnerek, bağırmaya başlaması üzerine paniğe kapılan dört genç, av tüfeğiyle tehdit ettikleri genç kız ve annesi Sultan Kuzu'ya ait altın olduğu belirlenen iki bilezik, bir künye, bir de saati gasp etti. Dört zanlı, takip edilmemek için havaya bir el de ateş edip kaçtı.

Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen jandarma, Dilber Kuzu ve annesi Sultan Kuzu'nun ifadesine başvurdu. Genç kızın kendisini kaçırmaya çalışıp, gasp eden kişilerin seslerinin tanıdık olduğunu, beldede oturan birileri olabileceğini söyleyip, eşkallerini verdi.

Genç kızın ifadesinden yola çıkan jandarma, M.Ç. ile üç arkadaşını kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan zanlılardan M.Ç., suçunu itiraf ederken, diğer üçü suçlamaları kabul etmedi. İşlemlerinn ardından adliyeye sevk edilen dört zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Ramazan ÇETİN, DENİZLİ, (DHA)