Dr. Haydar Dümen Kıymet bilmek gerekir
HABERİ PAYLAŞ

Kıymet bilmek gerekir

Haberin Devamı

Erkeğin cinselliğe daima hazır olduğu, hiç yorulmadığı şehir efsanesi. Bazen iş sıkıntısı, bazen yorgunluktan erkek ilişkiyi istemeyebilir. Hanımlar, sizdeki enerji sonsuz ama onunki öyle değil. Erkek akan çeşmeye benzemez. Kıymet bilin ki kaynağı kurumasın.

BÖYLE SORU YOK!

Kocam sanal seks seviyor

25 yaşında kadınım. 3 aylık evliyiz. Kocam telefondan mesaj atıyor, sanal seks yapmak istiyor, porno izliyor. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, eşin cinsel heyecandan çocuklar gibi oyuncaktan gerçek yaşama transfer olamamış. Sana gelene dek ne yapmış? Bana göre hep elindeki malzemeyle gönlünü oyalamış. Elinde telefon, gözler renkli görüntülerde tur atıyor. Beyin, iştahı körüklüyor, gördüğü cicilerin beyninde rejisörlüğünü yapıyor. Aktör rolünü kendine alıyor. Eşin ‘Bas gaza, tutan mı var’ mantığıyla devam ediyor. Ama seni unutuyor. Bu gaz onu nereye götürür belli değil. Tedaviyi deneyin, yarar görmezse sonucu iyi düşünün.

Ya kızlık zarını patlatamazsam?

Penisim 7 santim ve ilişkiye girmekten korkuyorum. Nişanlımın kızlık zarını patlatamam diye endişeliyim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, zar dediğin şey etten bir duvar değil ki, neyi patlatacaksın? Sadece patlama sözüne inanan kızlarımızın yüzde 10’u bu yanlış, safça, korkutucu yorum yüzünden evlendiklerinde eşleriyle birlikte olamıyorlar. Dahası aylarca, yıllarca ilişkiye giremiyorlar. Normal bir ilişkide sanıldığı gibi acı macı olmaz. Üstelik zar, vajinanın tam girişindedir. Bebeklerde vajinayı mikroptan korumak için oraya konulmuştur. Yaratılan manasız korku dışında olumlu ya da olumsuz bir rolü de yoktur. Zar girişte, seninki santim içeri girecek. Bu durumda zar mı? Hikaye. Olay bitecek.

Şişme bebek alsam mı?

20 yaşındayım, kızlar bana yüz vermiyor. Şişme bebek almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, inanın sizler adını içim sızlıyor. Gençlik yıllarında cinsel coşkular, estetik duygulara çevrilmezse cinsellikte kaos yaşanır. Kuşu kafese koymadan önce kafes yapılır. Her insanda kafesin estetiği ve malzemesi farklıdır. Duygular, özveriler, ortaklaşa beğeniler, şiirler, şarkılar, eğlenceler kafesin malzemeleridir. Asıl önemlisi, kuşu beslemek. Böyle ciddi ciddi bir konuda her şey unutulup lastik bebeklere yönelmek insanlığın, cinselliğin yozlaşmasıdır. Gönül ve ruh bir kere yozlaşmaya görsün. Ne evlililikte mutluluk bulunur ne de çocukların hayrı görülür.

Kız benden kaçıyor

9 ay önce 3 yıllık sevgilimden ayrıldım. Her saniye onu düşünüyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şu anda benden nefret ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızın önünü kesme, ona yol ver. Bitmiş yavrum. Onun özgürlük hakkı. Bu evlilikte de başına gelebilirdi. Ya da sen aynı onun gibi duygu olarak veya evlendiğinizde de ilişkinizi bitirebilirdin. Biraz acı çekersin ama bu sizin kurtuluşunuz demek. Ne kadar üzerine gidersen kız o kadar kaçar.

Eşim ilişkiye girmiyor

29 yaşındayım ve evliyim. Penisim 20 santim. Eşim benimle ilişkiye girmeye korkuyor? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, idareli kullan yeter.

Bozulmuş olabilir mi?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel olarak ilişkiye girdik. Hiç acı hissetmedim ama yine de kan geldi. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, sakin ol, bir yerlerde incinme oldu. Kızlık zarı yerinde duruyor. Zaten zarar görmüşse yapılacak bir şey yok. Ama evlendiğinde kanayacaktır. Bu görüşümün oranı yüzde 90 dolaylarındadır.

Neden doymuyorum?

20 yaşında kızım. Günde 5 kere mastürbasyon yapıyor, doyamıyorum. Sizce evlensem bir yararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, doyacaksın. Uygun biri olursa seni doyuracak. İşin kötüsü mastürbasyona alışacaksın. Evlendiğinde erkeğine yaklaşamayacaksın bile. Yani birtakım bedeller ödeyeceksin. Hadi yavrum, uslu ve akıllı ol. Herkesin gittiği yoldan git, işini, gücünü yap ve işe yara,.

Kızlara karşı ilgim yok

27 yaşındayım. Şimdiye kadar kız arkadaşım olmadı. Karşı cinse karşı ilgim yok. Onlarla ilgili hayal bile kuramıyorum. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba benim sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, senin mastürbasyon alışkanlığın var. Ama yavaş yavaş kızlara duygusal olarak yaklaşmalısın. 10 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. Kızlara alışana kadar 3-5 yıl geçer. Evleneceksin, çocukların olacak. Ama her kız arkadaşın için “Ben bununla yatayım” diye düşünürsen işte o zaman hapı yutarsın. Sonuç alamaz, çok paniklersin.

Öpmeye utanıyorum

17 yaşındayım. Benim sevgilim var. Elini tutup sarılabiliyorum ama iş öpüşmeye gelince utanıyorum. Buna bir çare bulabilir miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, parkta oynayan çocuk gibisin. Hadi biraz büyü! Gel 19 yaşında nasıl öpeceğini o zaman ben sana öğreteceğim. Anlaşıldı mı yavrum!

Kuşum ötmüyor

19 yaşındayım. Kuşum uçmuyor. Uçmaya çalışıyor ama ötmüyor. Ölçtüm; 8.5 santim. Gerçekten çok utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kilon varsa hemen zayıfla. Bu konuda üroloji uzmanları karar verecek. Sabırlı ol. Bir kere yüz yüze uzman arkadaşla görüş. Ne söylediyse bana da bildir. Seninle ortak karar verelim.

Süreyi nasıl uzatabilirim?

21 yaşındayım. Geçen hafta kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Geceleri boşalıyorum

17 yaşındayım. Bazı geceler durup dururken boşalıyorum. Bir de penisim 11 santim. Acaba normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, her şey yolunda. Sen büyümene devam et. O da büyür.

Yırtılması gerekmiyor mu?

26 yaşındayım. İlk ilişkide kız arkadaşımın kızlık zarı yırtılmadı, kanama olmadı. Kızlık zarı kalın ve esnek olsa da yırtılması gerekmiyor mu? Kız arkadaşımdan şüpheleniyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, esnek. Neden şüphelendiğini merak ediyorum. Sen yaparken iyiydi peki sonra ne olacak?

Karım çok istekli

28 yaşındayım. 3 aydır evliyiz, karımla aşırı istekli. Çok zorlanıyorum. Eşim de beni kendisi kadar istekli zannediyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, ateşli bir eşin var. Bazı erkekler böyle kadınları arar ama bulamaz. Erkeklerin kapasitesi sınırlıdır. Bunu eşine anlat. Daha 50 yıl birlikte olacaksınız. Kadınlar sonsuz enerjiye sahiptir. Erkeklerde durum öyle d eğildir. Hiçbir erkek musluğu çevirince akan bir çeşmeye benzemez. Bunun da kaynağını kurutmamak gerekir.

GÜNÜN SÖZÜ

Çoğu aşkın rüyası gerçeğinden daha tatlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder