Magazin Kıvanç Tatlıtuğ, Arapları mest etti

Kıvanç Tatlıtuğ, Arapları mest etti

Paylaş
Kıvanç Tatlıtuğ, Arapları mest etti

Kıvanç Tatlıtuğ, Arapları mest etti

Arap dünyasının yakından izlediği Türk dizilerinin en fazla tanınan ismi Kıvanç Tatlıtuğ, dizilerini yayınlayan MBC kanalının canlı yayınına katılırken, kanalın telefonları kilitlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın organize ettiği ziyaret sırasında konuşan Tatlıtuğ, İstanbul Alışveriş Festivali’ni de tanıttı.

Haberin Devamı

ARAPÇA ÖĞRENMEK İSTİYOR

Daha önce yayınlanan 'Gümüş’ ardından halen gösterilen 'Aşk-ı Memnu’ dizisinin baş rol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hazırladığı tanıtım programı kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Bu ülkeye ayak basar basmaz büyük ilgi gören ve hayranlarının bol bol hatıra fotoğrafı çektirmek istediği Tatlıtuğ, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa’dan izlenebilen dizilerinin yayınlandığı MBC kanalında canlı yayınlanan 'Good Morning Arabic’ adlı programa katıldı.

Programda Arapça öğrenmek istediğini ve bu konuda çaba harcadığını anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, büyük ilgi gören ve izleyicilerin santralini adeta kilitlediği programda yöneltilen soruları yanıtladı. Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca İstanbul Alışveriş Festivali’ne ilişkin bilgiler verdi.

Haberin Devamı

İhsan DÖRTKARDEŞ/ (DHA)