Magazin Kısmetse Olur'da Ünal ağlaya ağlaya evi terk etti!

Kısmetse Olur'da Ünal ağlaya ağlaya evi terk etti!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Ünal ağlaya ağlaya evi terk etti!

Kısmetse Olur 21 Şubat Salı yani bugün yayınlanacak olan yeni bölümde, damat adaylarından Ünal'ın, Gözde'ye olan aşkını anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlaması güne damga vuracak! Ünal'ı ilk kez ağlarken gören ve buna sebep olduğunu düşünen Gözde şimdi ne yapacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?


Kısmetse Olur'da geçtiğimiz haftadan bu yana tanıma yoluna giren çift Gözde ve Ünal aşkı uzun sürmedi... Ünal'ın egolu tavırları ve ilgisizliği nedeniyle onunla yollarını ayrıma kaarı alan Gözde, haftanın finali bölümünde aklında başka bir aday olduğunu söyleyerek ortalığı epeyce karıştırmıştı. Tüm adayların bir anda tepkisini çeken Gözde, ilgilendiği asıl adayın bu evde olduğunu ancak ismini vermek istemediğinin altını çizdi. Gözde'ninn anlattıklarından yola çıkarak herkesin aklına aynı isim gelmişti... Gözde, Onur'dan mı hoşlanıyordu?


Ünal'ın gözyaşları güne damga vuracak!


Öte yandan önceki gün rahatsızlanarak programa gelemeyen Ünal, sonunda Gözde'ye olan aşkını açıkça ilan etti. Onu kaybetme korkusu yaşayan damat adayı, hayatında iki kez aşık olduğunu ve ikincinin de Gözde olduğunu söyledi. Ona gerçekten duygusu olduğunu anlatırken gözleri dolan Ünal, bir anda hıçkırıklara boğuldu. Gözde'den aşkına karşılık bulamayan Ünal, ağlayarak evi terketti.

Ünal'ı ilk kez böyle gören yakın arkadaşı Gökhan ise Ünal'ın gerçekten aşık olduğunu söyledi ve onu bu halde görünce gözleri doldu. Ünal'ın hıçkıra hıçkıra ağlaması Gözde'yi de büyük bir yıkıma uğrattı. Onun üzülmesine sebep olduğunu düşünen Gözde, peki şimdi ne yapacak? Ünal'a bir şans daha verecek mi?



Adnan ve Didem'e söz merasimi


Kısmetse Olur'un sevilen çifti Adnan ve Didem için bugün özel bir merasim hazırlandı. Önceki gün Didem'in çantasından gizlice yüzükleri alan Adnan, ona bir sürpriz hazırlığındaydı. Damatlar evi gelinler evine kız istemeye gelmişti. Farima ve Tankut, Didem'i Adnan'a istedi. Bu eğlenceli kız isteme merasiminden sonra çiftin söz yüzükleri takıldı...



Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem'in söz yüzükleri takılıyor!

Haberin Devamı