Magazin Kısmetse Olur'da Şehmus'a Emine Hanım'dan onay çıkmadı!

Kısmetse Olur'da Şehmus'a Emine Hanım'dan onay çıkmadı!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Şehmus'a Emine Hanım'dan onay çıkmadı!

Kısmetse Olur yeni bölümde geçen sezonun yarışmacısı Emre'nin eve girmesi dengeleri değiştirdi. Öte yandan Şehmus ve Yağmur ilişkisi Emine Hanım tarafından onaylanmadı. Ortalığı boş bulan Melis ise fırsatı kaçırmadı. İşte detaylar...

Kanal D’nin her gün yayınlanan ve ilgiyle izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’un 389. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde eski yarışmacı Emre Ulubeyli’nin eve girişi evde dengeleri altüst etti.


Kısmetse Olur’da Emre’nin adayları çoğalıyor!


Eski damat adaylarından Emre Ubeyli’nin eve dönmesiyle gelinler evinde rekabet artıyor. Farima, Sevgican ve Gamze aynı anda Emre’ye talip oluyor.



Talipleri karşısında ne yapacağını bilmeyen Emre nasıl bir tavır sergileyecek? Gelinler evindeki rekabet damatlar evine nasıl etki edecek? Emre, hangi gelin adayına gönlünü kaptıracak?


Emre Ubeyli Kısmetse Olur'a geri mi döndü? Emre Ubeyli Hazal Atabek'ten neden ayrıldı?


MELİS ŞEHMUS VE YAĞMUR İLİŞKİSİNDE ORTALIĞI KARIŞTIRDI


Öte yandan Şehmus, Yağmur’la baş başa konuşurken olanlar oluyor. Şehmus’un annesi Emine Hanım, Yağmur’a onay vermiyor. Şehmus ise annesini dinlemeyerek Yağmur’u istiyor. Melis ise bu durumu fırsat bilip ortalığı karıştırıyor!



Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!



Haberin Devamı