Magazin Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Paylaş
Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Kısmetse Olur'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Son bölümde bir yarışmacı eve veda ederken yeni bölüm fragmanındaki sürpriz herkesi şoke ediyor

Kanal D’nin her bölümü merakla izlenen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı.


KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?


Gerilim dolu bir eleme gecesi daha geride kalırken, adaylar arasında çıkan tartışmalar dur durak bilmedi. Elenmesi yönünde en çok adı yazılan aday gelinler evinden Melis olurken, damatlar evinden ise Altuğ oldu.

Melis’in elenme ihtimali Kemal’i çıldırttı. Melis’le bir aşka başlayan Kemal, onun adını yazan damat adaylarına adeta ateş püskürdü! Melis ise Kemal’in bu sahiplenici tavrı karşısında gözyaşlarını tutamadı!



Haftanın birincileri Adnan ve Didem!


Öte yandan haftanın birincileri olan Adnan ve Didem, bu tablo karşısında zarftan çıkacak en güzel kararın bu hafta eleme olmayacağı yönünde olmasını umuyordu. Ancak öyle olmadı.

Elenmesi yönünde adı yazılan diğer aday Altuğ ise bu hafta kendinin elenmesini istedi. Melis ve Kemal bir çift oldukları için ayrılmalarını doğru bulmadığını ifade etti.

Melis’in gözyaşları karşısında dayanamayan bir diğer isim ise Tankut oldu. Tankut’un Melis’e sarılarak ağlaması herkese duygusal anlar yaşattı.

Tüm bunların ardından Tankut, Melis’in adını yazdığı için pişmanlık duyarak ondan özür diledi.

Haftanın birincisi olup da evini korumaya hak kazanan isim ise Didem oldu. Didem’in birinciliği Melis’i elenmekten kurtardı. Bu durumdan eve veda etmesi gereken isim Altuğ oldu. Altuğ, arkadaşlarıyla vedalaşarak evden ayrıldı..


YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA SÜRPRİZ GELİŞME


Kısmetse Olur 387. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde gelinler evine ve damatlar evine yarışmacılar katılıyor. Eski yarışmacı oldukları tahmin edilen bu iki yarışmacıyı adaylar görünce şoke oluyorlar. Melis ise damat adayını görünce duygu karmaşası yaşıyor. Kimler eve dahil oldu? İşte yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı