Magazin Kısmetse Olur'da Kemal'den Melis'e şoke eden sözler!

Kısmetse Olur'da Kemal'den Melis'e şoke eden sözler!

Paylaş
Kısmetse Olur'da Kemal'den Melis'e şoke eden sözler!

Kısmetse Olur haftanın finalinde Melis ve Kemal arasında tartışma çıkıyor. Çıkan tartışmada Kemal Melis'i şoke eden sözler söylüyor. İşte detaylar...

Kısmetse Olur'un haftanın finali fragmanı Didem ve Adnan çifti ile Aycan ve Onur çifti arasında büyük bir sorunun yaşanacağını gösterdi.

Adnan, Onur’un söylediği bazı sözleri ters bulduğunu açıklayarak damat adayından böyle bir şeyi beklemediğini ifade etti. Öte yandan Adnan’ın tepkisi karşısında oldukça şaşıran Onur ise “Ben seni en mutlu günümde yanımda görmek istedim” diyerek Adnan’ın çıkışında haksız olduğunu dile getirdi.

REFERANDUMDAN DOLAYI ELEME CUMARTESİ GÜNÜ OLACAK



16 Nisan’da yapılacak olan referandum nedeniyle programdaki eleme gecesi 15 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Her hafta Pazar günleri ekrana gelen eleme bu kez cumartesi günü izleyici ile buluşacak.


MELİS: SEN KİMSİN?


Melis’in başka bir damat adayını eleştirmesine yorumda bulunan Kemal “Kardeşim, adam ol sessiz kal boşver” diye sitemde bulundu. Ayrılık aşamasında olduğu Kemal’in damat adayları ile ilgili görüşüne yorum yapmasına oldukça sinirlenen Melis ise “Sen kimsin de konuşuyorsun be” diyerek Kemal’e kendisi hakkında yorum yapmaması konusunda uyarılarda bulunacak.

KEMAL: SENİN ŞOV YAPMAK İÇİN BIRAKTIĞIN KİŞİYİM



Bunun üzerine Melis’e cevap vermeye devam eden Kemal ise “Senin evlenme teklif ettiğin, ayrıldığın ve şu anda şov yapmak için bıraktığın kişiyim” cevabını verince öfkeden çılgına dönen Melis “Kes” diyerek bağırmaya başlayacak.

Haberin Devamı