Huban Ayşem Kıskanç sevgili moda mı?
HABERİ PAYLAŞ

Kıskanç sevgili moda mı?

Serge Gainsbourg çok kıskanç ve kendine güveni olmayan bir adammış. Jane Birkin, Alain Delon ile oynayacağı ‘La Piscine’ filminin çekimleri için Fransa’nın güneyine, Nice’e gidecek diye kavga çıkarmış... “Alain Delon yakışıklı ve çekici. Jane’in, onun cazibesine kapılacağından korkuyorum” demiş, çekimler süresince sevgilisine göz kulak olmaya Nice’e gitmiş...

Veee daracık Nice sokaklarında, ulaşımlarını kolaylaştırmak için Alain Delon’un arabasının dört katı büyüklüğünde bir limuzin kiralamış!!! Yani erkekler her yerde aynı... Bu yazın modası bize ‘La Piscine’ filmini ve o yılları yaşatacak öğelerle dolu. Tahta topuklu ayakkabılar, sabolar, hasır şapkalar ve hasır çantalar... Jane Birkin olmak isteyenler için: Sabolar Chanel’de 790 Euro, Miu Miu’da 330 Euro. Hasır çantalarsa Ralph Lauren’de 1.295 Euro, Dolce Gabbana’da 495 Euro’dan satılıyor. Kıskanç erkekler de moda mı bilmiyorum... Eğer öyleyse bulmak zor olmasa gerek!

Haberin Devamı

KENDİN YAP!!!

DIY yani ‘Do It Yourself’ (Kendin yap) adı verilen bir moda var. İngilizce söyleyince afilli duruyor diye aldanmayın. Derya Baykal sağolsun, bu modayı yakından tanıyoruz. Giymediğimiz mayodan çiçek, külotlu çoraptan şapka, muşambadan gelinlik, lavanta torbasından telefondanlık (!) yapmayı öğreten Derya Baykal’dan... Teorik olarak, eşyaları kişiselletirmek ve yeni bir hale dönüştürmek üzerine kurulu olan ‘Kendin yap’ akımı çok yaygınlaştı. İtalyan moda evi Fendi de bunu fark etmiş... Düz kanvastan ürettikleri çantalarının yanına tığ ve çeşitli renklerde ipliklerden oluşan bir set eklemiş. Çantayı istediğiniz renklerde ve desenlerde işliyorsunuz!Hayal gücü yeterince geniş olmayanlar için kutuya Fendi logolu işleme örnekleri koymayı da ihmal etmemişler. Fendi DIY çantalar 760 EURO’dan satılıyor.

BARBIE İÇİN YENİ GİYSİ

Geçen sene 50. yaşı kutlandığından beri ikon oyuncak Barbie’ye, ve koleksiyonerlerine özel üretimler yapılıyor. Coco Chanel ile hayatımıza giren ‘siyah elbise’ klişesine bizim hakkımız var da Barbie’nin yok mu? İşte buyrun: Çeşitli etniklerden ve ırklardan oluşan 12 farklı Barbie bebek için 12 farklı siyah elbise tasarlandı! Sadece elbisesi değil, saçı, makyajı, ayakkabısı ve hatta ojesi dahil en ufak detayına kadar düşünülmüş bu bebekler tüm güne hazır. Sabahtan akşama kadar, aynı elbiseyle, hem güne, hem de geceye devam edebilecekler!

Haberin Devamı

PETROL BAZLI AYAKKABI

Pleksiglas, cam ve plastik benzeri, petrol bazlı, pahalı bir malzeme. Bu sezon Jimmy Choo ve Cacharel’in koleksiyonlarında ayakkabılarda kullanılmış. Prada’da ise sadece ayakkabı değil, elbise olarak bile var. Yani, yazın en popüler materyallerinden! Pleksiglas, üzerine vuran en hafif ışıkta bile ışıl ışıl parlıyor. Ünlü bir moda dergisinin yaptığı araştırmaya göre en beğenilen pleksiglas ayakkabılar Jimmy Choo’nun. Kırmızı ve yeşil olarak iki farklı topuk renginde üretilen model 1.745 Euro’dan satılıyor. Takım çantası ise 995 Euro.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder