Rauf Tamer Kısa bir ara
HABERİ PAYLAŞ

Kısa bir ara

Memleketi kurtarmaya kısa bir ara veriyorum. İzin dönüşü, kaldığımız yerden devam ederiz. Ancak, dünden kalan bir-iki not var. Bari onlara da değinip öyle çıkayım.

[[HAFTAYA]]

Yeri değildi

TOBB’nin Genel Kurulu’nu gördünüz. Kürsüye çıkan misafir Başbakan ve misafir Ana Muhalefet Lideri, orayı -yine- partilerinin meclis gurup toplantılarına çevirdiler. Bu çığır kapanmalı. Çeşitli organ ve kurumların yıldönümlerinde, açılışlarda, kapanışlarda, kutlamalarda, şurada, burada, gündemi çiğneyerek kürsüyü istismar etmek, artık bıkkınlık getirmiştir. İşin protokol kısmını bilmem ama yeni bir format gerekiyor. Buna değinmeden geçemedim.

Haberin Devamı

Eşkal

Mayıs’ın sonu gelmiş, muhalefet hâlâ Cumhurbaşkanlığı için aday tespit edemiyor. Neden derseniz, herkesin onaylayacağı, bütün Türkiye’nin benimseyeceği bir isim arıyor. Bir dizi de vasıf sayıyor. Öyle biri yok ki. Esasen hiçbir Cumhurbaşkanı yüzde yüz mutabakatla seçilmez. Olsa olsa “seçildikten sonra” saygı duyulur. Kaldı ki, saygı duyulmayanlarını da gördük. Bu bakımdan muhalefet, romantizmi bırakıp artık adayını açıklamalıdır. ......... Evet... Okuyucularımdan izin isteyerek, kısa bir ara veriyorum. Hepinize aydınlık günler dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder