Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Kış boyu alınan kilolar keyfinizi kaçırıyorsa, üzülmeyin!
HABERİ PAYLAŞ

Kış boyu alınan kilolar keyfinizi kaçırıyorsa, üzülmeyin!

Haberin Devamı

Yaklaşan yaz mevsiminde sağlıklı olmak ve daha fit görünmek için bize gelen hastaların sayısı dikkat çekici ölçüde artıyor. Hastalarımızın sorular genelde aynı!

Malum yaz geldi. Kış boyu alınan kiloları diyet, spor ya da cerrahi müdahale olmadan vermek mümkün mü?

Evet, mümkün. Günümüzün ileri teknolojisi bize çok önemli avantajlar sağlıyor. Bunlardan en önemlilerinden birisi etkili selülit çözümü olan 3. nesil VelaShape uygulaması. Neredeyse estetik cerrahiye alternatif olarak gösterilen VelaShape az seanslarla bile vücudu sıkılaştırıyor. Radyo frekansları ile yapılan uygulama selülitin ve kışın izlerini bir çırpıda yok ediyor.

TEDAVİDE NASIL BİR YOL İZLENİYOR?

Hasta ile görüşmemizde karşılıklı olarak ne istediğimize karar veriyoruz. Hekim olarak gerekli kontrolleri yaptıktan sonra ortaya çıkan tabloya göre en uygun yolu belirliyoruz.

VELASHAPE NASIL ÇALIŞIYOR?

Kullanılan son teknoloji sayesinde VelaShape III, IR (kızıl ötesi), bi-polar RF (radyofrekans) ve vakumu birleştirerek hassas bir şekilde dokuyu sırasıyla 3mm ve 15mm derinlikte ısıtıyor. IR ve vakum eşliğinde RF teknolojilerinin birleşimi yağ hücrelerinin, bunların çevrelerini saran bağ dokusunun ve altındaki dermal kolajen derinlemesine ısıtılıyor. VelaShape bugün piyasadaki en tanınmış cerrahi olmayan vücut şekillendirme cihazıdır. Radyo frekansı güçlü, inflared olan ve kısa sürede hızlı sonuç aldığımız bir uygulama. Ayrıca vücudun her bölgesini harika bir forma sokmak için ideal. Uygulama sayesinde yağ hücreleri daraltılıyor, bölgesel zayıflama sağlanıyor ve selülit tedavi ediliyor.

SONUNDA NASIL BİR SONUÇ ORTAYA ÇIKIYOR?

Gözle görülür biçimde cilt sıkılaşarak, daha sağlıklı oluyor. Gevşeklik oranında bölgesel azalma, cildin yapısında genel iyileşme ve selülitli görünümün azalması gözleniyor. VelaShape tedavisinin etkinliği ve güvenliği dünya çapında gerçekleştirilen milyonlarca hasta üzerinde tedaviler ile onaylanmıştır.

İNCELMEYİ UZUN SÜRELİ KORUMAK MÜMKÜN OLABİLİYOR MU?

Evet, uygulama uzun süre etkisini koruyor. Ancak bu konuda kişinin yaşam biçimine ve diyetine dikkat etmesi gerekiyor. Spor yapmak her zaman elde edilen avantajın kalıcı olmasını sağlıyor. Örneğin doğum sonrası tedaviler de başarılı sonuçlar elde ediyoruz.

UYGULAMA PRATİK VE KOLAYLIKLA TAMAMLANABİLİR Mİ?

Hastaların çoğunda tedaviyi rahatlıkla tamamlıyor. VelaShape III kadınların vücut imajlarıyla ilgili sıkıntı yaratan problemli bölgelerin tedavisi için cerrahi olmayan ideal çözümlerdendir. Kullanımı kolaydır, sizi eve hapsetmez. Ayrıca konforlu, derinlemesine etkili, tutarlı sonuçlar veren ve tekrarlanabilir vücut şekillendirme tedavisi olarak memnuniyet veriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder