Rauf Tamer Kırık dökük
HABERİ PAYLAŞ

Kırık dökük

Tatilden döndüm, baktım ki, her yer bıraktığım gibi... Değişen bir şey yok... Yalova’da seçimi kaybedenlerin mazeret araması bile eski tas eski hamam’dan kalma bir şaheser. Bunu yapmayın. Mazeret aramayın. - Efendim MHP’liler CHP’ye oy vermişler. Olabilir. Demek ki onlar artık CHP’li olmuşlar. Ne var bunda? Bir kısım DYP’liler ve ANAP’lılar da şimdi AK Parti’li olmadılar mı? ......... Yâni... 30 Mart’ta CHP’lilere nasıl dediysem ki mızıkçılık etmeyin, seçimi kaybettiniz... şimdi de AK Partililere diyorum ki mazeret aramayın, Yalova’yı ve Ağrı’yı kaybettiniz. İşte o kadar.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Dedim ya... değişen bir şey yok. Çatı Aday arayışı bile aynen devam ediyor. Ne var ki Yalova’yı model gösteriyorlar. Sakın ha. Ne Ağrı, ne Yalova. İkisi de ölçü olamaz. Yalova’da seçim kazanıp da Ağrı’da sıfır çekersen, Çatı’ya çok dikkatli çıkman lazım. Hubb-u Ali değil buğz-u Muamiye formülüne de fazla güvenme. Zira öfke baldan tatlıdır ama insanın görme organını dumura uğratır.

Baktım, Gezi Parkı’nda da bir değişiklik yok. Oradan hâlâ bir lider ve Sırrı Süreyya’dan gayrı hâlâ bir önder çıkmıyor, çıkmadı. Akılda kalan sembol: Kırmızılı Kadın. Ya da Duran Adam... Bir de Alman piyanist vardı sahi... Yağmurda piyano çalardı. O ne oldu? Vallahi Mehmet Ali Alabora, tek cümleyle hepsini geride bıraktı. Ne dedi? Mesele ağaç değil, hâlâ anlamadın mı? Anladım da kimseye anlatamadım. Çünkü sokakta kurulmuş ya da sokakta yıkılmış bir hükümet hiç yok. Var idiyse de, şapkası elinde, bekliyordu zaten. Her neyse.

Yalovaspor’u tekrar kutlarım. Gerçi Yalova Karması’ydı ama o uyum’u sağlamak, bütün bir şehri motive etmek, ancak Muharrem İnce gibi bir teknik direktöre nasip olabilirdi. Ve oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder