Faik Gürses Kırık dökük ama bükük
HABERİ PAYLAŞ

Kırık dökük ama bükük

Burak Yılmaz, beyin kanaması riskine rağmen attıkça coşuyor. Eskilerde kalan forma aşkı Trabzonspor’da hortlamış.

HÜSEYİN GÖÇEK

Hocam gözlemciden 7.4 alarak sezonu kapattınız. Bence bu dinlenmenizi öbür yıla da taşırsanız, daha sıhhatli dönebilirsiniz. İyi istirahatler.

PARMAK DEĞİL AĞIRLIK KALDIRIYORLAR

Halterde tam 28 madalya. Her cinsinden var. Erkek, kadın ne varsa altı “Kazan” üstü Türkiye oldu. Eskiden olsa bu kadar altınla gümrükten geçirmezlerdi!

[[HAFTAYA]]

BİR AN FUTBOL TAKIMINI BIRAKSANIZ

Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri, Saracoğlu Stadı, Fikirtepe Alt Yapı Tesisleri, Ankara Kamp Tesisleri, Topuk Yaylası Tesisleri, Samandra Tesisleri, Kalamış Dereağzı Tesisleri ve son olarak Ataşehir’deki Ülker’le işbirliği ile yapılan kocaman salon, hepsi Fenerbahçe’nin. Başka başka hiçbir kulüpte yok.

Haberin Devamı

BİR SPİKERİN ANLATIMI

Kaleci Baumann, çıkıp çıkmamaktaki tereddütünün handikapını yaşıyor! TRT-3’te Dortmund maçının anlatıcısı bunu dedi Hakkı Bey (Devrim). Türkçe meali nedir acaba? MİLLİ TAKIM Bir zamanlar dünya yedincisiydik. Şimdi 30’uncu sıradaki yerimizi koruduk diyoruz. Attan düşmüş gibiyiz aslında.

YA ÖYLE OKUSAYDI

Adidas yerine Adis Ababa ürünleri giyiyoruz deseydi Beşiktaş Başkanı acaba Genel Müdür Haluk Özmutlu da çok güler miydi? Sapla samanı karıştırmak hiç hoş olmadı.

TRABZON’A BORCUMUZU ÖDEDİK

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe ile berabere kaldıktan sonra başlıktaki demeci verdi. Bence yeni sezon için bir de senet yapması lazım...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder