Bilim - Teknoloji Kim beni rehberine nasıl kaydetmiş? Rehbere nasıl kaydedildim?
Paylaş
Kim beni rehberine nasıl kaydetmiş? Rehbere nasıl kaydedildim?

Rehbere nasıl kaydedildim? sorusu tekrar gündeme geldi. Vatandaşlar bu kritik soruyu tekrar sormaya başladı. İşte detaylar...

Geçen ay Getcontact uygulaması ortalığı kasıp kavurmuştu. Uygulamanın popüler olmasıyla birlikte cep telefonu kullananlar, "Rehbere nasıl kaydedildim?" sorusunu sormaya başlamıştı. "Kim beni rehberine nasıl kaydetmiş?" sorusu bugün tekrar gündeme geldi. İşte detaylar...

GETCONTACT NEDİR?

GetContact istenmeyen çağrı engelleme ve arayan kişiyi tanımlama uygulamasıdır. Rahatsız edici aramaları filtreler ve sizin için tercih ettiğiniz kişilerin sizinle iletişim kurmasına olanak sağlar.

- Telefon defterinizde kayıtlı olmayan numaralardan aldığınız çağrıları, anlık olarak tanımlayabilirsiniz.

- Gelen arama istenmeyen bir aramaysa anlık olarak sizi uyarır. Böylece bütün otomatik aramalar, reklamlar ve telefon dolandırıcılığı aramalarından gerçek zamanlı olarak korunursunuz.

+ ARAMA ENGELLEME

İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact, gücünü milyonlarca kullanıcısından alır. Diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunabilirsiniz.


+ ÇAĞRI TANIMLAMA

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

+ KEŞFET

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

Bilmeniz Gerekenler:

Getcontact uygulaması, internet bağlantısına ihtiyaç duyar.

Üyeliğinizi size ait bir telefon numarası ile doğrulamanız gerekir.


Haberin Devamı