Magazin Kilolarından artık çekinmiyor

Kilolarından artık çekinmiyor

Paylaş
Kilolarından artık çekinmiyor

İlk kez 1999 yılında yayınlanmaya başlayan “Loose Women” programıyla ünlenen Nolan, kariyeri boyunca çok sayıda DVD çıkardı

Kariyerinin sona ermesinden sonra eski görünümünden hızla uzaklaşan Nolan, kısa bir süre önce Closer dergisine erotik pozlar verdi. Vücuduyla barışık olduğunu belirten 45 yaşındaki Nolan, “Bana televizyonlarda neden büyük bedenli kadınların program yapmadığını söyler misiniz?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı

Üç çocuk annesi Nolan, müzisyen eşi Ray Fensome’ın kendisini çok beğendiğini söyledi ve ekledi: “Bedenim küçük olmadığı için televizyondan uzak kalmam gerektiği düşüncesi beni sinirlendiriyor. Kadın programcılar üzerinde, görünümlerini korumaları için baskı yapılıyor."

KOCASI BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

Birkaç hafta önce düzenlenen National TV ödüllerine katılan Nolan, siyah bir elbise tercih etmişti. Ancak Nolan bu şekilde kilolarını saklayarak yaşamaktan artık bıktığını söyledi. “Gizlenmekten bıktım. Kocam kilo alınca çok daha güzel olduğumu ve onun için her zaman güzel görüneceğimi söyledi… Bu, gözlerimdeki perdeyi kaldırdı.

Göğüslerimin ve kalçalarımın büyüklüğüne göre değerlendirilmekten usandım. Daha kilolu olarak kendimi daha seksi hissettiğimi fark ettim” ifadesini kullandı. "Bir poster kızı" olmadığını söyleyen Nolan, “İngiltere’de benim gibi kadınlar da kendilerine benzeyen kişiler görmek istiyor” dedi.

Haberin Devamı

Bazı eleştirmenlerin, biraz daha kilo alması için can attığını belirten Nolan, “Yıllarca kendimi baskı altında hissettim. Ama artık yediğim şeyler hakkında kendimi rahat hissediyorum” dedi. (Hürriyet)