Siyaset Kılıçdaroğlu'nu ağlatacak Babalar Günü sürprizi
Paylaş
Kılıçdaroğlu'nu ağlatacak Babalar Günü sürprizi

Güney Kore, Antalya ve İstanbul'da yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çocukları, babalarının "Babalar Günü"nü video mesaj ile kutladı

Güney Kore, Antalya ve İstanbul'da yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çocukları, babalarının "Babalar Günü"nü video mesajla kutladı. Yoğun siyasi programı nedeniyle çocuklarıyla sık sık biraraya gelme fırsatı bulamayan Kılıçdaroğlu'na, Babalar Günü'nde çocuklarından anlamlı bir sürpriz yapıldı.

Haberin Devamı

SÜRPRİZİ KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANI HAZIRLADI

Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından Ali Arif Özzeybek, Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da yaşayan kızı Aslı, İstanbul'da yaşayan Zeynep ve Güney Kore'de doktora yapan oğlu Kerem ile görüşerek, bu sürprizi hazırladı. Türkiye'de bulunan çocuklarıyla özel çekim yapılırken, yurt dışındaki Kerem ile de internet üzerinden kayıt yapıldı. Hazırlanan videoda çocukları, babaları Kılıçdaroğlu ile geçirdikleri eski günlerini ve anılarını anlatırken, Babalar Günü'nü de kutluyor.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18497","18497","201406","18497-150201.jpg","1", "0","Kılıçdaroğlu'na Babalar Günü sürprizi");

SOMA'DA CAN VEREN BABALARI UNUTMADI

Kılıçdaroğlu'nun çocukları, Soma'da babalarını kaybeden çocukları da unutmayarak, onların acılarını paylaştıklarını dile getiriyor. Özzeybek, bazı fotoğraflarla da desteklenerek hazırlanan videoyu bugün Kemal Kılıçdaroğlu'na izlettirdiklerini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun çok duygulandığını ifade eden Özzeybek, "Özellikle çocuklarının Soma'daki acıya değinmeleri Kılıçdaroğlu'nu fazlasıyla duygulandırdı" dedi.

Özzeybek, videonun gece saatlerinde Kılıçdaroğlu'nun kişisel internet sitesi aracılığıyla paylaşılacağını da kaydetti.