Dr. Haydar Dümen Keyif almaya bakın!
HABERİ PAYLAŞ

Keyif almaya bakın!

Haberin Devamı

Kadın ilişkiye giriyor ama beklediği mutlu sona bir türlü ulaşamıyor. Hayat akıyor, o beklenen zevki yani orgazmı tadamadığı için üzülüyor, hayal kırıklığı büyüyor. Hanımlar, kendinizi sıkmayın, eşinize güvenin ve cinsellikten keyif almaya bakın, gerisi gelir.

BÖYLE SORU YOK!

Çok istekliyim, zararlı mı?

20 yaşındayım, kız arkadaşımdan ayrılınca isteğim arttı. Günde 7-8 kere mastürbasyon yapıyor, genelevde ilişkiye giriyorum. Bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bazı mikrop ve hastalıklar vardır ki kuluçka dönemleri uzundur. Mikrobu alırsın, felaketini yıllar sonra yaşarsın. Gençliğinde bir şeye alışırsın ileriki yıllarda o alışkanlığının olumsuz etkilerini görürsün.

İşte o zaman benim işim ve sizin tedaviniz zorlaşır. Çünkü tedavi sabır ve uğraşı ister. Sen sıradan bir macera yaşamış, irade zayıflığına uğramışsın ve hayat atını sağlam bir kazığa bağlamamışsın!!! Bir de önüne günde 7-8 kere yem atarak atını arsızlaştırmışsın!!! At şaha kalkacak, kişneyecek, nara atacak ama bir gün seni mutlaka tekmeleyecek!!! İşte tablon bu. Peki şimdi ne olacak? Gündüz matinelerini unutup suareye başlayacaksın, kendi filmini orada oynayacaksın.

Sevgilim tecrübeli

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 24 yaşında. Benimle ilişkiye girmek istiyor ve tecrübeli. Bu yüzden korkuyorum. Benim ilk ilişkim olacak. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, önce biraz konuşalım: Anacağına sordun mu? Neden? Utandın ha! Babana sorsaydın? Yanıtın “Olmaz Hocam, çok kızar diye soramadım”sa tek bilgi ve güvence kapın benim öyle mi?

Evet diyorsan, evrensel akademimize hoşgeldin aslanım. Bu gibi konularda bilet keseriz de senin biletinin geçerliliği dokümanter filmler için. Onlar bizde oynamıyor. Hayat boyu evde, sokakta, telefonda, televizyonlarda, gazetelerde ve fıkralarda bu filmin her türlü boyutlarını öğrenmen için 20 yılın geçti.

Bunlardan payını almamışsın, ‘Getir yiyeyim, ört uyuyayım’ durumunda kalmış, beni aramışsın. Sen ailene sormasan da kızın ailesine sormam gerekir. Ama adreslerini bilmiyorum! İki bilmiyorumu topla, bilemedim bilemedim çıkar! Değerli okurum, başka sorun var mı?

Eşim sırtını dönüp yatıyor

Karımla 5 yıl önce severek evlendik. İlk zamanlarda seks hayatımız iyiydi ama eşimde isteksizlik başladı, sırtını dönüp yatıyor. İlişki için adeta yalvarıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Bıktı değerli okurum. Kadın neden bıkar? Yanıtı basit. Bıktırıldığı için bıkar! Bıktırdın onu değerli okurum. İşte test sorularım:

1) Orgazm olup olmadığını sordun mu?

2) İlişkide sıklık ne kadardı?

3) Erken boşalman var mı?

4) Evinde özgür mü yoksa esir kampında gibi mi?

5) İş bitince sen sırtını dönüp yatıyordun da senden mi öğrendi?

6) Yemekte ya da özel konularda bencil misin?

7) Hiç neden yokken iş yerinden onu “Nasılsın?” diye arar mıydın?

8) Parka, sinemaya götürür müydün?

9) Çabuk kızar mısın?

10) En önemlisi kaç yaşındasınız ve çocuk var mı?

Değerli okurum, bu sıraladıklarımın her birinden bir kahve kaşığı alsak bir çorba kaşığını doldurur. Yani diyeceğim odur ki, bir de eşinin fikri sorulmalı, teşhis ondan sonra konulmalıdır.

Kız olduğunu nasıl anlarım?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım var, onunla evlenmeyi düşünüyorum. Ben kızlık zarına önem veren biriyim. Gerdek gecesinde kızlık zarının kanaması dışında sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının sağlam olduğunu bir uzmandan başka kimse anlayamaz. Bunun için boşuna aklınızı negatif yönde zorlamayın. Eşinize güvenin ve saygı duyun.

Orgazmı hiç yaşamadım

12 yıllık evliyim. 44 yaşında kadınım. Orgazmı hiç yaşamadım. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, sözle, telkinle, belirli ilaçlarla olay çözümlenmiyor. İki kişinin gizemini bir psikiyatırdan duyarak bazı fantezilere uyarak, teknikte değişik şeyler uygulayarak orgazmı yakalama şansın olabilir.

Kalınlığı ne kadar olmalı?

23 yaşındayım, bekarım. İdeal bir penisin kalınlığı ne kadar olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, buradan kitabın bilgisini vereceğim. Normali 15 santim. 1-2 santimi uzunu ve 2-3 santimi kısası normaldir. Keyfe keder dediğimiz kullanıma bağlıdır.

Eşimin canı yanıyor

3 senelik evliyiz, eşim hiç boşalamıyor. Her zaman “Canım acıyor” diyor. Sürekli mastürbasyonla boşalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eşini mutlaka uzmana götür. Acılı temaslarda elbette karın orgazm olamaz. Vajina dokusunun kasıldığını sanıyorum. Yani bir tür yarı vajinusmus diye düşünebiliriz. Birbirinizi sakın kırmayın.

Zarım zarar gördü mü?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşarken 4-5 damla kan geldi. O sırada erkek arkadaşımın tırnağı derimi acıtmıştı. Acaba kan nereden geldi?

CEVAP

Sevgili okurum, herhalde kızlık zarın zedelendi. Umarım normal cinsel birleşme sırasında kanaman olur. Belki de dediğin gibi başka bir yerden kan gelmiştir. Bütün bunlar uzaktan bilinmez. Bana göre unut bu yaşadığın olayı. Daha çok küçüksün. İleride merak edersen gerekli muayene yapılır.

Oğlum kadınların yanından ayrılmıyor

Çocuklar cinsellikten anlar mı? 6 yaşındaki oğlum kadınların yanından ayrılmıyor, sürekli öpmek istiyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu bizim anladığımız cinsellik değildir. Pek çok çocukta benzer olaylar görülür. O bir içgüdüsel tutkudur. Bir süre sonra kendiliğinden geçer. Sakın azarlayıp korkutmayın.

Sertleşme ve erken boşalma sorunum var

40 yaşındayım. Sertleşme ve erken boşalma sorunum var. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, her ikisi de çözülür. Ama yöntem ve ilaç bakımından bunlar telefonla ya da gazete sayfalarında olmaz. Bire bir uzmanın karşısına gidip yardım al.

Zevk alabilir miyim?

26 yaşındayım. 1 yıldır nişanlıyım ama hiç ilişkiye girmedim. 10 yıldır günde 3- 4 kez mastürbasyon yapıyorum. Evlenince cinsel ilişkiden zevk alabilir miyim? Çünkü kendi kendimi tatmin etmek çok hoşuma gidiyor. Nişanlım bu sorunu biliyor ve kızıyor. İleride sıkıntı olmaması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, düşüncelerinde haklısın. 10 yıldır sabahları çay, peynir, ekmek yemeğe alışmışsın. Birdenbire önüne hamburger ile meyve suyu koyuyorlar. Beyin neye alışırsa onu ister. Bu nedenle bu yanlış yoldan bir an önce dön. Bu durum kadınları çok üzüyor. Oysa kadınlar son derece güzel, mis gibi varlıklar. Bu alışkanlığın giderilmesi için kıyısından köşesinden başla. İlk önce mastürbasyonu azaltıyorsun ve zamanı gelince de evleniyorsun.

Cinsel isteğim çok azaldı

29 yaşındayım, hep hayat kadınlarıyla ilişkiye girdim. Ama başarılı olamadım. Bir yandan istekliyim ve hep mastürbasyon yapıyorum. Nişanlımla bir şeyler yaşıyoruz yine de cinselliğe karşı soğuğum. Sabahları sertleşme olmuyor. Bu problem midir?

CEVAP

Değerli okurum, sabah sertleşmeleri bizim için ipucu. Belki sertleşiyordur da sen uykuda fark etmiyorsundur. Bunun tıbbı muayeneleri var. Renkli penil dopleri ya da uyku testi yaptır. Mastürbasyona alıştığın için evliliğin ilk zamanlarında sorun yaşayacaksın. Can yani gönül hep onu isteyecek. Ama bunların tümü istersen çözülür. Mastürbasyonu azalt.

Sevgilim hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birkaç defa prezervatifsiz ilişkiye girdim, boşalmadım. Hamile kalır mı? Ben mi kuruntu yapıyorum?

CEVAP

Değerli okurum, ihtimal çok zayıf da olsa kuruntuyu yapmakta haklısın. Rahat etmek için prezervatif kullanıver, olsun bitsin.

GÜNÜN SÖZÜ

Gözyaşlarınız ve haksızlığa uğramanın acıları nankörün gıdasıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder