Dr. Haydar Dümen Keyif almaya bakın
HABERİ PAYLAŞ

Keyif almaya bakın

Haberin Devamı

Kadın eşini, partnerini seviyor, ilişkiye giriyor ancak beklediği sona ulaşamıyor. Yıllar geçiyor, hayat akıyor ama o beklenen zevki yani orgazmı yaşayamıyor. Hanımlar, kendinizi sıkmayın, sorunu büyütmeyin. Eşinize güvenin, cinsellikten mümkün olduğunca keyif almaya bakın, gerisi gelir.

BÖYLE SORU YOK!

20 yaşındayım, kendimden büyük kızlarla oluyorum. Çok mastürbasyon yapıyorum. Suyu sıkılmış limona döner miyim?

CEVAP

Yok be değerli okurum. Senin limon suyu uzun süre yani yıllar boyu kurumaz da sorun şu: Çorbaya mı, salataya mı, zeytinyağlı yemeklere mi sıkacaksın? Pastaya, tatlıya sıkmaya heveslenirsen limonun pusulası bozulur. Sen de hedef şaşkınlığına uğrarsın.

Olması gereken yerde o bir damla vermez, olmaması gereken yerde ise, sanki limonata yapacakmış gibi dur durak bilmez. Şu çok mastürbasyon hikayesine gelelim; kendinden büyük kızlara yönelmende vardır bir hikmet. İleride limondan yana bir bozukluk olmaz. Eğer iş sahibi olursan yaşam kozları eline geçer, limonu takviye eder. Boş gezenin boş kalfası olursan olacakları yazamıyorum. Çünkü kalemimin ucu kırıldı.

4 ay sonra düğünüm var

25 yaşındayım, eskiden bu kadar değildi ama şimdi çok erken boşalıyorum. İkinciyi yaparken sertleşme olurdu, şimdi olmuyor. 4 ay sonra düğün yapacağım. Nişanlımı çok seviyorum. Bugüne kadar cinsel ilişkimiz olmadı. Ama bu sorunlardan dolayı çok endişeliyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Hele bir düğünü yap değerli okurum. Gelin adayı, süslü arabaya binsin, sen yanındasın ve ellerini tutuyorsun. Ağzın kulaklarında. Onu neşelendirmeye çalışıyorsun. Nereye? Düğün salonuna. Dandini dandan, oyunlar, takılar, kutlamalar, zaman su gibi akıp geçti. Sıra aynı arabayla eve dönmeye geldi. İşte kıyametin saati çaldı. Kader ikinize kapıyı açtı, ardından kapattı. Olayın özü bu.

Ne olursa olsun değerli okurum, asla sorun yapma. Her şeyi ilk geceye odaklama. Olsa ne yazar olmasa ne yazar! Nazar bile önünüzdeki yıllarda size bulaşmaktan kaçar, “Devrede Hocanız varken benim size ihanetim olmaz” der. Saat doğru işlemez, ayarlama gerekirse bizden size düğün hediyesi takı torbasına konulur.

Acaba formdan düşer miyim?

25 yaşındayım ve nişanlıyım. 1 yıl sonra evleneceğim. Nişanlımı aldatmamak için başka kadınlarla olmak istemiyorum. Antrenmansız kalırsam ileride formdan düşer miyim?

CEVAP

Değerli okurum, düğün, dernek, kah kah kih kih. Ne eksik? Davulcu ya da sazcı. Onlar da hazır. Ya dansöz? Sırada bekliyor. Havai fişekler birbirine ekleniyor. Kale kaymak gibi temiz. Kız semiz. Top sende, eviriyorsun, çeviriyorsun, çalım atıyorsun ve kalenin önüne varıyorsun.

Birinci ihtimal: Top ayağından kaydı, tökezlendin, yerdesin.

İkinci ihtimal: Top hedefi bulamadan havası sönüverdi.

Üçüncü ihtimal: Kale kapalı. Kale kale değil, sanki bir kaya. Son durumda sen baka baka gökteki aya. Ayları sayıyorsun, kalesiz top oynuyorsun. Bunlar olmayacak, doğa seni yarı yolda koymayacak. Yeter ki heyecanlanma.

Büyür mü?

28 yaşındayım. Penisimin boyu 9 santim. Sizce normal mi? Büyütücü vakum veya hap kullanmak istiyorum. Acaba büyür mü?

CEVAP

Sevgili okurum, tıp bilimi, penisinin boyu (eğer şişman değilsen) evliliğini, cinselliğini idare edebilir, diyor. Ama bir başka şey daha söylüyor. Vakumla, ilaçlarla, haplarla, iğnelerle büyümüyor.

Orgazmla tanışmadım

10 yıllık evliyim. 37 yaşındayım. Vajinal orgazma geçemedim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm tüm kadınlarını sorunu, öyle ilaçla, telkinle kolay çözülmüyor. Teknik yardımlar alarak, bazı fantezilere de uyarak ve teknikte değişik şeyler uygulayarak orgazmı yakalama şansınız olabilir. Bu konuyu takıntı yapmayın. Çünkü orgazmı etkiler. Kendinizi eşinize bırakın, keyif almaya çalışın.

Benden şüpheleniyor

19 yaşında kızım. Zarıma zarar gelmesin diye hiç ilişkiye girmemiştim. Ama sevgilimle ne olduğunu anlamadan birlikte olduk. Benden kan gelmedi. 2-3 kez daha ilişkiye girdik ama yine kan yoktu. Sevgilim benim başkasıyla ilişkiye girdiğimi düşünüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek dedik ya. Ben de ‘oh bee, herkese duyurduk’ dedim ama duymayanlar var demek ki. Esnek kızım esnek. Kızlık zarı da durup dururken erimez. Bu yazıyı sevgilinin önüne koy. Yüzüne ters ters bak. Onurunla oynamasın.

Geceleri boşalıyorum

17 yaşındayım. Gece uyurken isteksiz boşalıyorum. Bu hastalık belirtisi mi? Geceleri boşalmaktan rahatsızım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, çözüm bulunabilir ama bulmak için de zorlamaya gerek yok. Çözüme yardımcı olabilecek birkaç ilaç var. Çok rahatsızsan kullanılabilir. Onu da sana konunun uzmanı yani bizler vereceğiz. Gidip eczaneden almakla olmaz.

Karım çok istekli

28 yaşındayım. 3 aydır evliyiz, karımla büyük sorunlar yaşıyorum. Eşim cinsellikte aşırı istekli. Çok zorlanıyorum. Eşim de beni kendisi kadar istekli zannediyor. Bunu konuşmaktan çekiniyorum. Beni anlamamasından korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ateşli bir eşin var. Bunun bir adım ötesi nemfomaniye girer. Kadının çok isteklisi de, isteksizi de evliliğin cinsel yönüne sarsar. Çünkü cinsellik ve evlilik uyum demektir. Uçlarda oynamak her zaman sorun yaratır. Erkeklerin kapasitesi sınırlıdır. Bunu eşine anlat. Daha 50 yıl birlikte olacaksınız. Kadınlar sonsuz enerjiye sahiptir. Ama erkeklerde durum öyle değildir.

Zevk almıyormuş

İş arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçmiş. Çok güzel kadın. Gün geçtikçe yakınlaştık. Ama kadın cinselliğe sıra gelince zevk almadığını söylüyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kadın soğuk, frijit. Ya da kırmızı çizgileri var. Hayat ve karar onun. Sen dellenmeye devam et. Bunun bir adı umutsuz aşktır. Seninkisi umutsuz bir sekse benziyor. Ya aperatiflerle devam et ya da onu terk et.

Kızlar beni tatmin etmiyor, neden?

22 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Sertleşme sorunum var. Sebebi çok mastürbasyon olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar seni nasıl tatmin etmiyor? Yani zevk mi almıyorsun? Zaten mastürbasyona takılmış kalmışsın. Yani kendini o kazığa bağlamışsın. Evlendiğinde de bu şikayetler sürecektir. Bu nedenle karşı cinse geçiş yapacaksın. Mastürbasyonu azaltacaksın. Evlilik koşullarında da tedavi yöntemlerine bazı eklemeler yaparak bu alışkanlığı bitereceksin.

Vajinası çok geniş

22 yaşındayım. İlişkiye girdiğim zaman hiç zevk almıyorum. Çünkü sevgilimin vajinası çok geniş. Bunun için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, karar senin. Ya terk ya da devam. Düşün, taşın. Vajinayı terazinin bir kesesine, sevgilini öbür kesesine koy. Hangisi daha ağır geliyorsa onu tercih et.

Eşim ilişkide çok acı çekiyor

24 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. Bu durum beni hem üzüyor hem de kızdırıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntem var.

Hamile kalınır mı?

25 yaşındayım. Sevişmeye başladığımız zaman penisimden sıvı geliyor, iç çamaşırım ıslanıyor. Bu sıvıyla kız hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum o meni değil ki hamile kalsın. Onun içinde spermler yok ki hamile kalsın. Ayrıca birleşmeden söz etmiyor, yüzeysel seviştiğini söylüyorsun. Bu nedenle hamile kalınmaz. Ama yüzeysel sevişmede cinsel organın üzerine meni boşalırsa oranı düşük de olsa gebe kalma ihtimali vardır.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkesin evreni kendi beyni kadar büyüktür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder