Spor Kewell istiyor, yönetim yanaşmıyor

Kewell istiyor, yönetim yanaşmıyor

Paylaş
Kewell istiyor, yönetim yanaşmıyor

Kewell, bir sezon daha Galatasaray forması giymeyi arzu ediyor. Ancak yönetim, menajerine randevu bile vermiyor

Harry Kewell geldiği günden bu yana gerek futbolu gerek kişiliğiyle tüm futbolseverlerden tam puan aldı. Oz Büyücüsü lakaplı futbolcuyu taraftarlar öyle bir benimsedi ki, bir dönem takımdan gönderilmesi gündeme geldiğinde ortaya çıkan tepkilerden ötürü yönetim Nonda’yı yollamak zorunda kaldı.

Bu kadar çok sevilen Kewell da sahaya her çıktığında elinden geleni yaptı ancak sakatlıklar yakasını bir türlü bırakmadı. Bu sezona da çok iyi giriş yapan Kewell, ligin ilk yarısının ardından gittiği milli takımda, Avustralya’nın Asya Kupası’nda finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Attığı gollerin yanı sıra fizik gücü de üst seviyede gözüken yıldız oyuncu Galatasaray’a adeta zımba gibi döndü.

Ancak Gaziantepspor karşılaşması öncesi yine sakatlandı. Takımda kalması çok zor Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Harry Kewell, Galatasaray’da çok mutlu ve bir sene daha kalmak istiyor.

YÖNETİM SAKATLIKLARINDAN BIKTI

Fakat yönetim bu oyuncunun sakatlıklarından artık bıktı. Kendisinden yeterince fayda alınamayan bir futbolcuyu Galatasaray’da tutmanın hiçbir anlamının olmadığını düşünen yöneticiler, mukavele uzatmak için görüşme talep eden Avustralyalı’nın menajerine artık randevu bile vermiyor.

Taraftarlar Kewell&Neill ikilisinin bir sene daha takımda kalmasını çok istese de Kewell için bu olasılık zor görünüyor.

Haberin Devamı