Spor Kenny Miller can verdi

Kenny Miller can verdi

Paylaş
Kenny Miller can verdi

Bursaspor'un yeni transferi İskoç golcü Kenny Miller Galatasaray ve Sivasspor maçlarında attığı gollerle kalitesini gösterdi

Spor Toto Süper Ligi’nin 20’nci hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettikleri Sivasspor’u 2-1 skorla deviren Bursaspor’un İskoç golcüsü Kenny Miller, gol atmanın her zaman güzel olduğunu ifade etti.

Çok önemli bir maçtan 3 puanı aldıklarını ve liderliğe yükseldiklerini ifade eden Miller, kısa sürede takıma alışmasının da takımda bulunan futbolculara bağlı olduğunu söyledi.

MILLER CAN VERDİ

Devre arasında Bursaspor’a transfer olan İskoç golcü Kenny Miller Süper Lig’de 3’üncü maçında 2’nci golünü attı. Geçen hafta 2-0 kazanılan Galatasaray maçında ilk golünü atan Kenny Miller bu hafta da 2-1 kazanılan Sivasspor maçında 88’inci dakikada galibiyet golünü attı.

Süper Lig’de ilk maçına 18’inci haftada Konyaspor deplasmanında çıkan Miller sezonun ilk yarısında G.Rangers formasıyla İskoç Premier Lig’inde 19 maçta 21 gol atmıştı. Taraftarın gönlünde taht kuran Miller, 2’de 2 yaparak takımdaki genç oyunculara da formayı kaptırmayacağının sinyallerini vermiş oldu.

ALTIDORE: SABIRSIZLANIYORUM

Bursaspor’un son transferi Jozy Altidore Sivasspor karşılaşmasını annesi ile birlikte izledi. Annesinin elinde Bursaspor atkısıyla heyecanlanması ve genç futbolcunun atmosferi hayretle izlemesi gözlerden kaçmazken, Altidore sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Genç yıldız, "Atmosfer çok güzel. Taraftarları çok beğendim. Kendinden zayıf takımlara karşı oynamak zordur. Takım iyi mücadele etti ve iyi oynadı. Miller işini yaptı ve maçın sonucunu belirledi. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı