Magazin 'Kendimi Cemile gibi görüyorum'

'Kendimi Cemile gibi görüyorum'

Paylaş
'Kendimi Cemile gibi görüyorum'

Oya Germen, kendisini Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin ilgi gören karakterine benzetti

Neco'nun 31 yıllık evliligin ardından boşandığı eşi Oya Germen, dün sabah konuk olduğu "2. Sayfa" programında ilginç açıklamalarda bulundu. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinden bahsederken kendini 'Cemile' karakterine benzettigini belirten German şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Cemile de çok onurlu ve hiç yılmıyor çalışmaktan. Ben de 50'li yaşlarımda tekrar çalışmak ve hayatımı çalışarak toparlamak zorunda kaldım. Hiç yılmadım bundan. Bütün kadınlar da bence benim gibi.

Biz sonuna kadar dayanıp, ailemize ve çocuklanmıza sahip çıkmaya çalışırız." Aslında Caroline'nin erkeklere bir ders verdiğini söyleyen Germen sözlerlni şöyle sürdürdü: "Bir erkek bir kadının etkisi altına çok çabuk girebiliyor. Bir kadın kendini yetiştirmiş olabilir, güzel konuşabilir. Hoş, genç olabilir. Erkek bütün bunlara kapılıp aşık olabiliyor. Kadın orada çok kurnaz.

Erkeğin yumuşak karnını anlıyor kadınlar. Anladıktan sonra hayatlarını, geleceklerini çok güzel organize edip o erkeğe istediklerini yaptırıyor. Erkekler kadınlar tarafından yönetilen oluyor, sebep zaafları. Sonra hayatlarını değiştirdiği kadının öbür yüzünü görünce de yıkılıyor.

Haberin Devamı

Ali Kaptan da görüyor Caroline'in gerçek yüzünü." Neco'dan 4 yıl önce ayrılan Germen, "İlk yıl yıkılmıştım. Ama o kendine yeni bir hayat kurdu ve mutlu. O mutlu olduğu için yemin ederim ben de mutluyum. İlişkide benim de hatalarım oldu anladım. Kızım Ayşe ile yaşıyorum ikimiz de çok huzurluyuz" dedi.