Ekonomi Kempinski yer bulursa Türkiye'de büyüyecek

Kempinski yer bulursa Türkiye'de büyüyecek

Paylaş
Kempinski yer bulursa Türkiye'de büyüyecek

Türkiye'de üç otel, iki rezidans işleten Kempinski Grubu'nun Operasyonlar Üst Yöneticisi Duncan O'Rourke, “Türkiye'deki otellerimizin yeri kadar güzel yerler bulursak fırsatı değerlendiririz” dedi

10 ŞEHİRDE ANLATTI

Haberin Devamı

Uluslararası otel zinciri Kempinski, yeni dönemdeki hedeflerini ve konsept değişikliğini aralarında Moskova, Londra, Dubai, New York’un da yer aldığı 10 şehirden sonra dün de İstanbul’da anlattı. Türkiye’de İstanbul, Bodrum ve Antalya’da üç oteli bulunan ve İstanbul’da biri Astoria diğeri de Bellevue olmak üzere iki rezidans işleten Kempinski Grubu, fırsat çıkarsa Türkiye yatırımlarını sürdürecek.

FIRSATI DEĞERLENDİRİRİZ

Dünyada 60 otellerinin bulunduğu söyleyen Kempinski Operasyonlar Üst Yöneticisi Duncan O’Rourke, “2012’de dünyada otel sayımızı 104’e, 2014’te 120’ye çıkaracağız. Avrupa’da büyümeyi hedefliyoruz” dedi. Türkiye’deki otellerinden çok memnun olduklarını belirten O’Rourke, “Ancak büyüme planlarımız arasında Türkiye bulunmuyor. Bu otellerin yeri kadar güzel yerler bulursak fırsatı değerlendiririz” diye konuştu.

Haberin Devamı