Gündem Kedi gibi tırmandı

Kedi gibi tırmandı

Paylaş
Kedi gibi tırmandı

İstanbul önceki gün meydana gelen hırsızlık güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu görüntüler hırsızlık çetesinin nasıl iş bölümü yaptığını da gözler önüne serdi.

Beyoğlu'nda saat 05.00 sıralarında Hacı Ali Sokak'a gelen 3 kişi, bir süre girecekleri evi gözetledi. Evde hareketlilik olmadığını gören hırsızlar harekete geçti. Hırsızlık suçundan 14 sabıkası bulunan Rıdvan A. (22) ikinci kattaki eve alt dairenin pencere demirlerinden tırmanarak girdi. Bu sırada arkadaşı Mehmet Ç. sokak içinde turlayarak çevreyi gözetledi. Üçüncü şüpheli Erdal E. ise şoför olarak çalıştığı taksi ile sokağın başında bekliyordu.

Haberin Devamı

BİLGİSAYARI PENCEREDEN ATTI

Yaklaşık 15 dakika içeride kalan Rıdvan A. girdiği evden çaldığı dizüstü bilgisayarı pencereden arkadaşı Mehmet Ç.'ye atıyor. Mehmet Ç. hızla uzaklaşırken Rıdvan A. 2 dakika sonra girdiği yöntemle daireden ayrılıyor. 3 hırsız daha sonra geldikleri taksi ile sokaktan uzaklaşıyor.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay sonrası güvenlik kameralarından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, taksinin sahibine ulaştı. Taksi sahibinin verdiği bilgi sonrası Erdal E.'yi yakalayan güven timleri daha sonra diğer hırsızları ulaştı. Hırsızların çaldıkları bilgisayarı 120 liraya Aksaray'da bir telefon bayiine sattığı tespit edildi. Gözaltına alınan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı