Gündem Kazdığı kuyuda can verdi

Kazdığı kuyuda can verdi

Paylaş
Kazdığı kuyuda can verdi

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, besicilik yapan 47 yaşındaki Mustafa Kemal Küçük, su bulabilmek için kazdığı 6 metre derinliğindeki kuyuda başına kaya düşmesi sonucu öldü

Aşağıova Mevkii’ndeki arazisinde besicilik yapan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Kemal Küçük, dün öğle saatlerinde, su bulabilmek için 3 ay önce kazmaya başladığı ve 6 metre derinliğe ulaştırdığı kuyuya indi.

Kuyu dibinden yüzeye paralel olarak kazmaya devam eden ve 3 metre ilerleyen Küçük, başına zeminden kopan bir kayanın düşmesi sonucu öldü.

Akşam olmasına rağmen Küçük’ün Dere Mahallesi’ndeki evine dönmemesi üzerine kardeşi 37 yaşındaki Mehmet Küçük aramaya başladı. Ağabeyini evde ve hayvan ağıllarında bulamayan Mehmet Küçük, ağabeyinin kazdığı kuyudaki cesediyle karşılaştı.

Mustafa Kemal Küçük’ün cesedi, yaklaşık 2 saat sonra çıkarılabildi. Polis ve savcının incelemesinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Küçük’ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Cavit YILDIRIM/DHA