Türkiye (Son Dakika) Kazazedelerin yardımına eski Bakan konuştu

Kazazedelerin yardımına eski Bakan konuştu

Paylaş
Kazazedelerin yardımına eski Bakan konuştu

Ankara'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı. Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, kullandığı motosikletin yanından hızla geçen iki otomobilin bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada, yaralananların kurtarılmasına yardım etti

Sürücüsü henüz öğrenilemeyen otomobil ile Serdar Esen'in kullandığı otomobil, İnönü Bulvarı'nda Seyfettin Şimşek idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada, otomobilde sıkışan aynı aileden 1'içocuk 4 kişi yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18774","18774","201406","18774-153583.jpg","1", "0","Kazazedelerin yardımına eski bakan koştu");


Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Gazi Üniversitesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan anneanne Güldane Şimşek'in durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kazaya neden oldukları öne sürülen otomobillerden birinde içki şişesi dikkati çekti.

TÜZMEN YARDIM ETTİ

Bu arada eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen tanık olduğu kazada, araçta sıkışarak yaralananların kurtarılmasına yardım etti.

Tüzmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

"Motosikletimle orta şeritte giderken sağımdan ve solumdan son derece süratli iki araç geçti. 'Yani ufak bir direksiyon kırsam bittik hep beraber' dememe kalmadı... Ben yavaşladım, ileride başka bir aracın burnuna vurdular. Ondan sonra çarpıştılar. Bir tanesi kaçtı. Kaçan arkadaki genç gelmiş, hâlâ ayakta zor duruyor, görüyorsunuz. Diğer çarpan da... Maalesef o da içkili. Onu da daha evvel orada gördüm, içkili olduğunu itiraf ettirdik. Polis onları aldı, gerekli işlemi yapacak. Hiç suçsuz bir ailenin orada ağır yaralanmasına sebep oldular. Küçücük çocuğu çok zor çıkardık, çok korkuyordu. Gördüm onu, Caner isminde yürekli bir oğlan. Anne babası inşallah iyidir, bir de anneanne var. Anneannenin durumu biraz ağırdı. Biz de buradaki arkadaşlarla kaza olduktan sonra yardımcı olmaya çalıştık."

Haberin Devamı



Kürşad Tüzmen "Hayırsever vatandaşlar yardım için durdular. Hâlâ gerçekten insanlığımızın ölmediğini burada gördük. Herkes şu trafik kurallarına dikkat etse... Özellikle motorcular sürekli tehlike altında, insanlık da tehlike altında" yorumunda bulundu.

AA