Spor Kazandık ama... 2-0

Kazandık ama... 2-0

Paylaş
Kazandık ama... 2-0

UEFA Avrupa Ligi Play Off rövanş maçında Beşiktaş, Tromsö'yü 2-0 yenerek gruplara kalma hakkı elde etti. Beşiktaş'ın gollerini Almeida (52') ve Oğuzhan Özyakup (54') attı. Siyah-Beyazlılar'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki son durumu yarın CAS'tan gelecek habere göre belli olacak

UEFA Avrupa Ligi Play Off'un Beşiktaş, Norveç'te 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Tromsö'yü konuk etti. İlk maçın deplasmanda kaybeden Kara Kartal, gol bulmak için Tromsö kalesine yüklendi. Ancak konuk ekip bütün oyuncuları ile yarı alanına gömüldü. Beşiktaş, gol bulmak için etkili ataklar sergilese de ilk yarıda golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Galibiyet ikinci yarı geldi

İkinci yarıya Kara Kartal hızlı başladı. Dakikalar 52'yi gösterdiğinde sağ kanattan Fernandes, serbest vuruş kullandı. Ceza sahasında penaltı noktası üzerinde bulunan Almeida, kafasını vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 2 dakika sonra, dakikalar 54'ü gösterdiğinde oyuna ikinci yarıda giren Oğuzhan Özyakup, ceza sahası dışından şutunu attı ve topu ağlara göndererek durumu 2-0'a taşıdı. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Beşiktaş maçı 2-0 kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalma hakkı elde etti. Siyah-Beyazlılar'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki durumu, CAS'ın yarın vereceği karara göre belli olacak.

Haberin Devamı