Gündem Kazada ortalık savaş alanına döndü

Kazada ortalık savaş alanına döndü

Paylaş
Kazada ortalık savaş alanına döndü

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasından sonra cadde savaş alanına döndü. 1 ölü, 6 yaralı

Bakırköy'de, gençlerin kullandığı iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Her iki otomobil de çarpmanın etkisiyle karşılıklı olarak yol kenarlarına savruldu.

Haberin Devamı

Kazada otomobillerin içinde bulunan 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Otomobiller içinde sıkışan 4 kişi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarılabildi. Kaza sonrası olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans yaralıları çevre hastanelere kaldırdı.

Bakırköy Florya İstanbul Caddesi üzerinde saat 02.00 sıralarında , karşı yönlerden gelen otomobiller, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Uludağ Et Lokantası önünde kafa kafaya çarpıştı. Her iki otomobil de çarpışmanın etkisiyle karşılıklı olarak yol kenarına savruldu. Kaza sonrası savaş alanına dönen caddede 3 kişi otomobillerden çevreden yetişen vatandaşlar tarafından çıkarılıp yere yatırıldı. Yerde yatan yaralılar ambulans beklerken her iki otomobilde de sıkışan 4 yaralı olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu çıkartıldı.

Haberin Devamı

Semih Yüksel'in kullandığı 34 TJ 1911 plakalı otomobil, sürücüsü belirlenemeyen ve içinde 4 kişinin olduğu saptanan 34 AH 4200 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobil de büyük hasar görürken, 4 kişi otomobillerin içinde sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, sıkışan yaralıları çıkarmak için de itfaiyeden yardım istendi. Yaralılardan 3'ü çevreden yetişenler ve polisler tarafından araç içinden çıkartıldı.

YARALILAR ACILAR İÇİNDE KIVRANDI

Otomobillerden çıkarılan yere yatırılan yaralılar dakikalarca yerde ambulans bekledi. Yaralılara hiç bir müdahale yapılamamasına vatandaşlar tepki gösterdi. Geç kalan ambulanslardan dolayı yerde yatan yaralıyı hastaneye götürmek isteyen bir vatandaş yerde yatan yaralıyı göstererek "En yaşayacak olan bu, bu arkadaşı alalım" dedi. O sırada otomobil içinden çıkarılan diğer yaralı da yerde yatan yaralının yanına yatırıldı. Yere yatırılarak ambulans bekleyen yaralılar acılar içinde kıvrandı.

HIZ VE DİKKATSİZLİK SONUCU...

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışanlardan 2'sini kısa sürede kurtarırken, 34 AH 4200 plakalı aracın arka koltuğunda sıkışan Ayşe Üresin (24) ve Passat sürücüsü Semih Yüksel'i uzun uğraşlar sonucu sıkıştıkları yerden güçlükle çıkardı. Sedat Drama (19), İlke Özdilek (23), Ayşe Üresin (24) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 24 yaşındaki Semih Yüksel ve Coşkun Gülen (23) İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Murat Demirer (27) ise, İstanbul Tıp Fakültesi Acil Cerrahi Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu ifade edildi. Durumu diğerlerine göre daha ağır olan Demirer kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisine alındı.

Ayşe Üresin'in ise yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Polis, yaralıların kimlik tespitini uzun süre yapamadı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Kazayı yapan araçları görenler, "Bu yolda böyle bir kaza ancak aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu olabilir" dedi

Ozan URAL İSTANBUL- DHA