Spor Kayserispor'un zirve inadı

Kayserispor'un zirve inadı

Paylaş
Kayserispor'un zirve inadı

Ankaragücü galibiyeti ile zirvenin 5 puan gerisinde tutunan Kayserispor, Fenerbahçe'yi de yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmanın hesabını yapıyor

Devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılı ekip, ligin ikinci yarısında Büyükşehir Belediyespor ve Ankaragücü’nü yenip, Karabükspor ile berabere kalarak 3 maçta 7 puan topladı.

Ligin zirvesindeki Trabzonspor’un 5 puan gerisinde mücadelesini sürdüren Kayserispor, bu hafta zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

İlk devre kendi sahasında rakibini 2-0 yenen Kayserispor, aynı başarıyı deplasmanda da sürdürmeyi hedefliyor. 2008-2009 sezonunda Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-1 yenen sarı kırmızılı ekip, son 4 sezonda 2 kez berabere kalıp 2 kez yendiği Fenerbahçe’ye karşı 4 mağlubiyet aldı.

Son 4 sezonda Fenerbançe filelerini 10 kez havalandıran Kayserispor, kendi kalesinde ise 14 gol gördü. Teknik direktör Şota ve yeni transferleri ile son dönemde başarılı futbol sergileyen Kayserispor, Avrupa liglerinde oynayabilmek için ligde ilk sıralardan kopmamak için mücadele ediyor.

Haberin Devamı