Spor Kayserispor zirvede tutunamadı

Kayserispor zirvede tutunamadı

Paylaş
Kayserispor zirvede tutunamadı

Turkcell Süper Lig'de 15. ve 16. hafta liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, Antalyaspor'a yenilince ligin ilk devresini 4. sırada tamamladı

Sezona Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalarak başlayan Kayserispor, ilk devrede 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı, 28 gol atıp, kalesinde 13 gol gördü.

Ligin 15. ve 16. haftasını lider bitiren sarı-kırmızılılar, son maçta Antalyaspor’a 2-1 yenilince, ilk devreyi 34 puanla 4. sırada tamamladı. Beşiktaş’tan sonra ligin en az gol yiyen takımı olan, Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte 3’er mağlubiyeti bulunan Kayserispor, Portekizli forveti Aziza Makukula ile de adını duyurdu.

Makukula, 13 golle ilk devreyi gol kralı olarak tamamladı. Sezonun ilk haftasında liderlik koltuğuna oturan Antalyaspor, ilk devrenin son maçında Kayserispor’u 2-1 yenerek, sarı-kırmızılı ekibi bu koltuktan indirmiş oldu.

Devreyi lider tamamlayan Fenerbahçe, 17 haftanın 10’unda zirvede yer aldı. Galatasaray 4, Kayserispor 2, Antalyaspor da 1 hafta liderlik koltuğunda oturdu.

Haberin Devamı