Spor Kayserispor forvet zengini

Kayserispor forvet zengini

Paylaş
Kayserispor forvet zengini

Kayserispor'da forvet bolluğu yüzünden, Aachen'dan transfer edilen Abdülkadir Özgen, Bucaspor'a verildi

Sakatlığı süren kaptan Mehmet Eren’in Ankaragücü maçında yer alamayacağı belirtilirken, uzun süredir takımdan ayrı kalan Cangele, Kayseri’ye gelerek, düz koşuya başladı.

Geçtiğimiz sezon gol kralı olan Ariza Makukala’nın yerine Moritz, Ali Bilgin, Zaleyeta’yı transfer eden, Cangele ve Triosi’nin geçirdikleri ameliyat sonrası devre arasında Emir Kujoviç, Nordin Amrabat’ı da renklerine katan sarı kırmızılı ekipte, Abdülkadir Özgen, Ömer Şişmanoğlu, Semih Aydilek ve A takımına çıkan Mehmet Bezirci de forvet oyuncuları olarak yer alıyordu.

Cangele’nin Kayseri’ye dönüşü, Trioisi’nin de her an takıma katılacak olması nedeniyle Kayserispor Kulübü gurbetçi Abdülkadir’i transferin son gününde serbest bıraktı.

Abdülkadir Özgen de Süper Lig takımlarından Bucaspor’a gitti. Kayserispor, halen elinde bulundurduğu Cangele, Triosi, Moritz, Ali Bilgin, Kujoviç, Amrabat, Zaleyeta, Ömer Şişmanoğlu, Semih Aydilek ve Mehmet Bezirci ile birlikte 10 golcüsüyle, Türkiye Süper Ligi’nde en fazla forvet oyuncusuna sahip takım olarak nitelendiriliyor.

Öte yandan, Kayserispor’da kaleci Souleymanou’dan sonra, kaptan Mehmet Eren’in de Karabükspor maçında geçirdiği sakatlık sonrası cumartesi günü Ankaragücü ile oynanacak karşılaşmada yer alamayacakları ifade edildi.

Oktay ENSARİ/DHA

Haberin Devamı