Spor Kayserispor 90'ları çok sevdi

Kayserispor 90'ları çok sevdi

Paylaş
Kayserispor 90'ları çok sevdi

Kayserispor, birçok maçını 90.dakikada veya karşılaşmanın uzatma dakikalarında attığı gollerle kazanıyor

Kayserispor, kendi sahasında oynadığı Medical Park Antalyaspor maçında 90 ve 90+4. dakikalarda Bosnalı golcü Emir Kujoviç’in attığı gollerle kazanmanın sevincini yaşıyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, her zaman söylenen, ’Maç 90 dakikadır’ sözünün kulaklarına küpe olduğunu belirterek, "Antalyaspor zor bir ekipti.

Agresif ve orta sahada baskı yapan ve iyi organize olan bir takım olarak mücadale etti. 90 dakika içinde bu sistemi tutmak ve devam ettirmek, unutmamak kolay iş değildi. Çünkü seyirci bir an önce gol istiyor ve bu da baskı yaratıyor. Hedefi olan bir takım puan almalıydı. Sonuçta iki gol bulduk ve galibiyet aldık" diye konuştu.

90'LARDA GELEN GALİBİYETLER

Puanını 42’ye yükselten Kayserispor’un gerek ilk yarıda gerekse ikinci yarıda 90 dakika ve 90 artılarda gelen gollerle elde ettiği galibiyetler 4’e yükseldi.

Sarı-kırmızılılar 25 Ekim 2010’da Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmayı Furkan’ın 90 artı 1’de attığı gollle 1-0 kazanarak 3 puanı cebine indirdi.

12 Kasım 2010’da da Konyaspor deplasmanında Zalayeta’nın 89. dakikada attığı golle karşılaşmadan galip ayrılarak, son dakikalarda yakaladığı bu golle 3 puanın sahibi oldu.

Sarı-kırmızılılar ikinci yarıda kendi sahasında Ankaragücü’nü 90 artı 5’de Zalayeta’nın attığı golle 2-1 yendi. Kayserispor son olarak Antalyaspor’la kendi saha ve seyircisi önündeki karşılaşmadan Emir Kujoviç’in 90 ve 90 artı 4’de attığı gollerle galibiyet elde ederek son dakika galibiyetlerine bir yenisini ekledi.

OKTAY ENSARİ/DHA

Haberin Devamı