Spor Kayserispor 3 puanı unuttu

Kayserispor 3 puanı unuttu

Paylaş
Kayserispor 3 puanı unuttu

Spor Toto Süper Ligi'nde ilk yarı başarılı bir grafik çizen ve zirve yarışının içinde yer alan Kayserispor, ikinci yarıda adeta galibiyeti unuttu

8 haftadır galibiyet yüzü görmeyen sarı kırmızılılar, ligde en son 20 Şubat’ta, 22. haftada kendi sahasında Antalyaspor’u 2-0 yendikten sonra adeta kayıplara karıştı.

Bu galibiyet Kayserispor’un üç puanı cebine indirdiği son galibiyet oldu. Ardından 27 Şubat’ta Trabzon’da oynadıkları 3-3 berabere biten maçın ardından galibiyet yüzü göremediği gibi üst üste 6 kez yenilmenin şokunu yaşadı.

Sarı kırmızılılar 8 maçlık dönemde 6 yenilginin ardından ikinci beraberliği İstanbul’da Galatasaray karşısında alırken, galibiyetin adını unuttu.

Ligin ilk yarısında zirvede dolaşan hatta liderliğe bile yükselen Kayserispor, ikinci yarının son 8 maçında Trabzonspor (3-3) ve Galatasaray ile (1-1) berabere kalırken, Manisaspor (1-2), ardından Sivasspor (1-0) Beşiktaş (4-2), Kasımpaşa (1-3), Gençlerbirliği (4-1) ve son olarak Konyaspor’a kendi evinde 3-1 yenildi.

Üst üste altı kez yenilerek, 26 yıl sonra ardı ardına beş kez mağlup olma rekorunu kıran sarı kırmızılılar, kendi evinde hafta sonunda eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın çalıştırdığı Bursasspor’u ağırlayacak.

Oktay ENSARİ/DHA

Haberin Devamı