Türkiye (Son Dakika) Kayseri Kocasinan Belediye binasında yangın

Kayseri Kocasinan Belediye binasında yangın

Paylaş
Kayseri Kocasinan Belediye binasında yangın

Kocasinan Belediye Hizmet Binası’nda akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Polis de binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangın sırasında binada bulunan güvenlik görevlileri tahliye edildi. Yangın kontrol altına alındı

Kayseri Kocasinan Belediye Hizmet Binası’nda akşam saatlerinde yangın çıktı. Kocasinan Beldiye Başkanı Çolakbayrakta yangınla ilgili açıklama yaptı:

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakta: Akşam saatlerinde binamızın çatı katında bir yangın çıktı. Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda.




Olay yerinde yangın söndürme çalışmalarını takip eden Çolakbayraktar, yetkililerden yangının çıkışı nedeniyle ilgili bilgi aldı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI


Çolakbayraktar, " Yangının katlara inmesi söz konusu değil. İtfaiye ekipleri de bu konuda yoğun bir çaba sarf ediyorlar." dedi.

Diğer yandan yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alıp söndüren itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı