Gündem Kayıp kızın cesedi denizden çıktı

Kayıp kızın cesedi denizden çıktı

Paylaş
Kayıp kızın cesedi denizden çıktı

Kayıp kızın cesedi denizden çıktı

Ordu’da 4 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Merve Öztürk’ün, sahilde cesedi bulundu.

Ordu- Samsun karayolu üzerinde Öğretmen Evi karşısındaki sahilde dün akşam bir genç kız cesedi bulunduğu ihbarını alan polis, akşam karanlığında projektör ışığı altında yaklaşık bir saat çalışma yaptı. Yapılan ilk incelemede genç kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadı. İlk belirlemelere göre intihar etmiş olabileceği belirtildi. Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin, 4 gün önce polise kayıp başvurusu yapılan ve şehrin kalabalık noktalarına da kayıp ilanları asılan Merve Öztürk’e ait olduğu belirlendi. Hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi. Anne Hatice Alışarlı ve ablası Sibel Öztürk gözyaşlarına boğuldu.

’KARDEŞİNİ OKULA GÖTÜRDÜ, DÖNMEDİ’

Merve Öztürk’ün anne ve babasının ayrı yaşadığı belirtildi. Anne Hatice Alışarlı, "Geçen Çarşamba günü saat 12.00’de ikinci sınıfa giden kardeşini okula götürdü. Bir daha da geri dönmedi. Telefonu da kapalıydı. Hiç haber alamadık. Gerekli her yere başvurduk. Ama kızımın cenazesine ulaşabildim" diyerek ağladı. Kızının hiçbir sıkıntısı olmadığını dile getiren Hatice Alışarlı, neden intihar ettiğini bilemediğini kaydetti.

Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.