Mehmet Coşkundeniz Kavgalara rağmen ilişkileri devam eden 7 ünlü çift
HABERİ PAYLAŞ

Kavgalara rağmen ilişkileri devam eden 7 ünlü çift

Haberin Devamı

Bazı ünlü çiftlerin ilişkileri kelimenin tam anlamıyla ‘sürünüyor.’ Kavgaları haberlere yansıyor, ayrılıkları olay oluyor ama onlar bir türlü birbirlerinden kopamıyor. Bu hafta ‘bir dargın bir barışık’ ilişki yaşayan 7 ünlü çifti seçtik.

DENİZ AKKAYA - MURAT VAROL

Kaç kez ayrıldılar, kaç kez barıştılar artık sayısını unuttuk. Son kavgalarında karakolluk oldular, birbirleri hakkında dava açtılar. Yeniden barıştıkları, sevgili oldukları söyleniyor. Ama bunun da kaç gün süreceğini kimse bilmiyor. İşin içinde şiddet, hakaret gibi insan onuruna uymayan davranışlar olunca bir ilişkinin dikiş tutması da mümkün olmuyor. Bakalım bu kez karakolluk olmadan ayrılabilecekler mi?

AYSEN SABANCI - MİRKELAM

YA-SA Holding’in patronu Yalçın Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı ile 1995’te Türk pop müzik tarihine ‘Her Gece’ şarkısının klibindeki ‘Koşan Adam’ olarak giren popçu Mirkelam’ın aşkı 2012’den beri sürüyor. Geçen yıl Etiler’de sokak ortasında otomobilin içinde şiddetli bir kavga yaşadılar. Bu kavga sırasında da gazetecilere yakalandılar. Şu sıralar tartışma ya da kavgaları kamuoyuna yansımadı. Ama her an her şey olabilir.

SELİN ŞEKERCİ - KAAN TAŞANER

2013’ten beri birlikteler. İkisi de dizi oyuncusu. Hayranları onları birbirine çok yakıştırıyor. Ama ilişkilerinde sürekli bir gerginlik, bir huzursuzluk. Daha geçen Kasım ayında Nişantaşı’nda sokak ortasında şiddetli bir kavga ettiler. Kaan Taşaner’in aşırı öfkeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. Selin Şekerci çareyi sevgilisinin yanından uzaklaşmakta buldu. Her an evlenebilirler, her an ayrılabilirler.

CANSEL ÇÖRDÜK - ESER WEST

Kanal D’deki ‘Kısmetse Olur’ evinde başlayan aşkları ‘şiddetle’ devam ediyor. Eser West, Survivor yarışmasına gitmeden önce Hande Yener’in doğum gününe birlikte katıldılar. Çıkışta herkesin önünde yaka paça kavgaya tutuştular. Eser, Survivor adasında ‘açlık krizi’ geçirince yarışmayı terk etti, İstanbul’a sevgilisine koştu. Ama sinirlerine hakim olamayan bu iki sevgilinin yeni bir olayıyla her an karşılaşabiliriz.

NİLÜFER GÜRBÜZ - BUĞRA GÜLSOY

2013’te aşk yaşamaya başladılar. 2014’te ayrıldılar. Sonra birbirlerinin hasretine dayanamayıp yeniden bir araya geldiler. 2016’da evlilik kararı aldılar. Henüz evlenmiş değiller. Nilüfer Gürbüz hala gazetecileri gördüğünde tepki gösteriyor. Buğra Gülsoy ise mesleği gereği magazin ile iç içe yaşıyor. Bakalım bu ünlü-ünsüz çekişmesi neler getirecek?

CEYDA ATEŞ - BUĞRA TOPLUSOY

Bir yandan Instagram’da mutluluk pozları, bir yandan aldatma olayları. Buğra Toplusoy’un Miami’de sevgilisini aldattığı ortaya çıktı. Ceyda Ateş ise bu durumu affetti. “O dönem aramızda küslük vardı. Bir hata yaptı ama sonra düzeltti” dedi. Gündemlerinde evlilik de yok. İlişkileri sallan-yuvarlan devam ediyor. Ne kopabiliyorlar ne de dengeli bir ilişkiye sahip olabiliyorlar.

DİLAN ÇITAK - LEVENT DÖRTER

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak ile geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Levent Dörter’in kavgalarını magazin dünyasında bilmeyen yok. Hatta öyle şiddetli kavgalar ediyorlar ki; yakınları her seferinde “Tamam bu kez bitti herhalde” diyor. Ama onlar hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Belki de ilişkilerini bu aşırı öfke hali besliyor. Evlenmeye karar verdiler ama ben uyarayım; bu halde evlenirlerse devamını getirmeleri çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder