Türkiye (Son Dakika) Kavga ettiği kocasını eve çağırıp öldürdü

Kavga ettiği kocasını eve çağırıp öldürdü

Paylaş
Kavga ettiği kocasını eve çağırıp öldürdü

Aksaray'da bir çocuk annesi 27 yaşındaki Tuğba Açıkel., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 20 gündür ayrı yaşadığı ve konuşmak için eve çağırdığı 32 yaşındaki kocası Ferhat Açıkel'e kurşun yağdırdı. Başına ve vücuduna 7 kurşun isabet eden adam, şoförlüğünü yaptığı ambulansa cenazesiyle son kez bindi

Aksaray'da özel bir hastanede labaratuvar teknisyeni olarak çalışan evli bir çocuk annesi Tuğba Açıkel., araları bozuk olduğu için 20 gündür ayrı yaşadığı 112 acil servis ambulansı şöförü kocası Ferhat Açıkel'i konuşmak için eve çağırdı.

SİLAH RUHSATSIZ...




Kadının ailesinin de evde bulunduğu sırada konuşmaya başlayan çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tuğba Açıkel. evde bulunan ruhsatsız tabanca ile eşini başından vurdu. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan adam yaşamını yitirdi.

ŞOFÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI AMBULANSLA CENAZESİ TAŞINDI


Otopsi için hastanenin morguna kaldırılan Ferhat Açıkel’in başına ve vücudunun çeşitli yerlerine 7 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Ferhat Açıkel, şoförlüğünü yaptığı ambulansa cenazesiyle son kez bindi.



6 yaşında bir kız çocuğu sahibi olduğu öğrenilen Ferhat Açıkel’in Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Çok sayıda sağlık ekibinin ve yakınlarının geldiği morgda Ferhat Açıkel’in yakınları güçlükle ayakta durabildi. Ambulansa taşınan Ferhat Açıkel’in cenazesi baba evine götürüldü. Burada ambulans içine giren anne ve yakınları Ferhat Açıkel’in cenazesine sarılarak ağıt yaktı. Ferhat Açıkel’in cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

SOSYAL MEDYADAKİ GÖRÜNTÜLERİ HÜZÜNLENDİRDİ




Eşi tarafından vurularak öldürülen ambulans şoförü Ferhat Açıkel’in TIR sürerken sosyal medyada paylaştığı bir videosu izleyenleri hüzünlendirdi. Görüntülerde tüm şoförlere hayırlı yolculuklar dileyen Ferhat Açıkel’in "Buradan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. Ekmeğini direksiyondan kazanan tüm şoför arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah kaza bela vermesin, Rabbim herkesi korusun inşallah" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı