Gündem Katili kardeşiymiş!

Katili kardeşiymiş!

Paylaş
Katili kardeşiymiş!

Kadıköy'de tartıştığı kardeşi tarafından tabancayla vurulan muhasebeci Adnan Kocaoğlu (49), olay yerinde hayatını kaybetti

Bugün saat 12.30 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti: Muhasebecilik yapan Adnan Kocaoğlu, yanındaki bir kişiyle birlikte sokak üzerindeki bir büfeye geldi.

Haberin Devamı

Burada bir süre oturup sohbet eden iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, 1.70 – 1.75 metre boyunda, hafif şişman, gri pantolonlu ve siyah bereli olduğu belirlenen kişi, belinden silahını çıkararak Kocaoğlu’na ateş etti.

Kocaoğlu vücuduna aldığı 4 kurşunla ağır yaralanırken, saldırgan Kadıköy Evlendirme Dairesi yönüne doğru kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen 112 Hızır Acil’e bağlı sağlık ekibi, Kocaoğlu’nun öldüğünü belirledi. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganın yakalanması için yakın çevrede çalışma başlattı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cinayeti duyarak olay yerine gelen Kocaoğlu’nun kızkardeşi ve yakın akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Kocaoğlu’nun cesedi önce Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne daha sonra da Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Kocaoğlu’nun vücuduna 4 kurşun isabet ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

KARDEŞİ ÖLDÜRMÜŞ

Muhasebecilik işiyle uğraşan Adnan Kocaoğlu hakkında 2009 yılında ‘evrakta sahtecilik’ iddiasıyla soruşturma başlatıldığı, bu soruşturmanın ardından açılan davada da sanık olarak yargılandığı öne sürüldü.

Kocaoğlu’nun kardeşi Cemil Kocaoğlu’nun ise Ordu’nun Akkuş İlçesi Seferli Beldesi’nde iki dönem belediye başkanlığı yaptığı öğrenildi. Cinayeti işleyen kişinin Kocaoğlu’nun kardeşi Yılmaz Kocaoğlu olduğu, şüphelinin cep telefonunu da büfede unuttuğu iddia edilmişti.

Adnan Kocaoğlu’nun kardeşi Yılmaz Kocaoğlu, saat 18.00 sıralarında Kadıköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Sahrayıceddit’te bir eve düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’nde gözaltında tutulan Yılmaz Kocaoğlu’nun yanında cinayette kullanılan tabanca da bulundu. Yılmaz Kocaoğlu ilk ifadesinde kardeşi ile aralarında alacak-verecek meselesi bulunduğunu ve bu nedenle tartıştıkları sırada cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi.

Haluk ATALAY/İSTANBUL,(DHA)