Magazin Kate'lerin düğün savaşı

Kate'lerin düğün savaşı

Paylaş
Kate'lerin düğün savaşı

Kate Moss ve Kate Middleton'ın bu yıl içinde gerçekleşecek düğünleri şimdiden İngiliz basınının gündeminde

BU yıl iki ünlü Kate evleniyor. Prens William’ın Kate Middleton’la, ünlü İngiliz model Kate Moss’un da rock yıldızı Jamie Hince’le evleneceğinden yola çıkan İngiliz Telegraph Gazetesi “İki Kate’in yılın düğününü organize etme savaşı” başlıklı bir yazıda karşılaştırma yaptı.

İKİSİ DE BAŞKENTTE

Middleton evlenmeden aylar önce Londra’ya düğün gününü kapsayan özel turlar düzenlendiğini anımsatan gazete, diğer Kate’in de yine başkentte olacak düğününün dünya basınının gündeminde geniş yer alacağına dikkat çekti. Gazete hangi Kate’in düğününün daha çok konuşulacağı ve daha güzel olacağı konusundaki kararı ise okurlarına bıraktı.

Haberin Devamı

Yazıda iki Kate’in düğünü şöyle karşılaştırılıyor: “Middleton Prens’le 29 Nisan’da evlenecek. Geçen yıl gizli bir törenle Hince’le evlendiği iddia edilen Moss ise 2 Temmuz’daki düğünde yakınlarının önünde sevdiği adama “evet” diyecek. Middleton’ın nikâhı Londra’daki Westminster Katedrali’nde kıyılacak. Moss ise Mandarin Oriental veya Claridges Otel’de düğün yapacak. Middleton’ın misafirleri arasında İngiliz Kraliyeti dışında Avrupa’daki kraliyet ailelerinin üyeleri ve siyasetçiler, Moss’un konukları arasında ise moda ve müzik dünyasının ünlüleri yer alacak. Middleton’ın düğün sonrası partisi resmi olurken, Moss’un partisinde kendisi ve kocası sahneye çıkacak."