Gündem Kasaplar içince sapıttı

Kasaplar içince sapıttı

Paylaş
Kasaplar içince sapıttı

Konya'da 4 kasap birlikte alkol alırken, tartışma çıktı. Tartışmada kan döküldü

Ayrı yerlerde kasaplık yapan Mustafa Burul (24), Yunus Zeray (24), Faruk Pekakgül (30) ile Mehmet Tetik (42), Mustafa Burul’un evinde alkol almaya başladı.

Bir süre sonra Mustafa Burul ve Mehmet Tetik küfürleşme yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burul ve Tetik birbirine bıçakla saldırdı.

Burul sol kasığından, Tetik de sağ bacağının diz altından yaralandı. Olayın ardından üç arkadaş durumu ağır olan Burul’u Konya Numune Hastanesi Acil Servisi’ne bıraktıktan sonra kaçtı.

Üç kişi, kısa bir süre sonra saklandıkları başka bir arkadaşlarının evinde polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden Yunus Zeray ve Faruk Pekakgül, Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yaralı Mehmet Tetik de aynı hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı.

Şüphelilerin alınan ifadelerinin ardından Tetik’in kullandığı bıçak ise polis tarafından Üçler Mezarlığı’ndaki bir ağacın yanında bulundu. Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınan Mustafa Burul’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mücahit YURTSEVEN/KONYA (DHA)