Spor Kartal'da çifte fiyasko

Kartal'da çifte fiyasko

Paylaş
Kartal'da çifte fiyasko

Siyah-Beyazlılar'da çok büyük iki fiyasko yaşanıyor

Beşiktaşlı Mert Nobre Siyah-Beyazlı tribünler için bir umuttu, ancak bu sezon golcü olduğunu unuttu, sahada ve kulübede uyudu... Brezilyalı oyuncu son golünü 7 Mart 2009’da Hacettepe’ye atmış, ondan sonra da hesaplar şaşmış...

Şu da ilginç bir nokta; Nobre 24 Nisan 2009’da Beşiktaş’a 3 yıllık imzayı attı, ondan sonra tam 272 gündür böyle yan gelip yattı. Neredeyse ilk devre bitiyor, golcüden “Tık” yok.

Böyle olunca da taraftarın tepkisi çok. Brezilyalı, Diyarbakır karşısında da net fırsatları harcadı. Artık ne tribünlerin ne de teknik direktör Mustafa Denizli’nin sabredecek hali kaldı...

Bir hayal kırıklığı da Tabata... 8.5 milyon Euro'luk Tabata... Kartal’a geldikten sonra ligde sadece 1 gol attı, ardından kepenkleri kapattı... Sen ne bir şut at, ne bir top tut, ne bir gollük pas çıkar... Beşiktaş tribünleri öfkeli, Beşiktaş tribünleri tepkili, Beşiktaş tribünleri kederli!

Tabata-Nobre tatilde, yönetim okların hedefinde... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin deyimiyle; bu oyuncular ya bu deveyi güdecekler, ya da bu diyardan gidecekler.

Alican ESENCİ

Haberin Devamı