Spor Kartal'da Bursa alarmı

Kartal'da Bursa alarmı

Paylaş
Kartal'da Bursa alarmı

Süper Lig'de yarın Bursa'yı ağırlayacak Beşiktaş'ta seferberlik ilan edildi

Ligde son 2 maçını beraberlikle tamamlayıp, zirve yarışında yara alan Beşiktaş’ta yarın oynanacak kritik Bursaspor karşılaşması öncesi tedirginlik hakim. Çünkü Yeşil- Beyazlı takımda daha önceden Beşiktaş forması giyen 3 oyuncu bulunurken, Kartal’ın eski teknik ekibi Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu da şimdi Bursaspor’un başında.

Haberin Devamı

Sezon başında kiralık olarak gönderilen Zapotocny’nin yanı sıra bir dönem Siyah- Beyazlılar’ın başarısı için ter döken Ali Tandoğan ve Tuna’nın özellikle İnönü Stadı’nın atmosferini çok iyi bilmesi, Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu’nun da eski öğrencilerinin özelliklerini tanıması Beşiktaş’ta sıkıntı yaratıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de futbolcularıyla sık sık toplantılar yapıp Bursaspor maçının önemini anlatıyor.

Beklenmedik Diyarbakırspor ve Manisaspor beraberliklerinin ardından mutlaka kazanmaları gereken bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren tecrübeli hoca, “Kendi sahamızda kaybetmeye tahammülümüz yok. Mutlaka kazanmak zorundayız. Bu nedenle sizlerden 90 dakika boyunca savaşmanızı istiyorum. Aksi halde kötü bir sonuçla karşı karşıya kalabiliriz. Bursaspor’un tehlikeli bir takım olduğunu aklınızdan çıkarmayın” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Orhan YILDIRIM