Bilgehan Can Kartal zorlanmadı
HABERİ PAYLAŞ

Kartal zorlanmadı

Haberin Devamı

Beşiktaş, Ankara'da Osmanlıspor'u 2-0'la geçti, ama esasında rakibiyle değil, sahanın 'rezil' zeminiyle mücadele etmek zorunda kaldı. Maç boyunca en az 9, 10 pozisyonda yürekler ağızlara geldi.

Sakatlığının ardından 80 gün sonra Süper Lig'de şans bulan Talisca başta olmak üzere, birçok isim ikili mücadelelerde sakatlanma riski yaşadı.

Ayrıca futbolcuların, kötü zeminde, ayakta durmak ve topa sahip olmak için verdikleri mücadele de gözlerden kaçmadı. Talisca ve Cenk'in golleri Kartal'a üç puanı getirdi.

OLCAY MI BABEL Mİ?

Sezonun flaş ekiplerinden Osmanlıspor'un, Beşiktaş'ı en azından zorlamasını bekliyorduk, ısırmadılar bile. Orta sahada rakibini kilitleyen Beşiktaş, Oğuzhan ve Talisca'nın bireysel yetenekleriyle sonuca gitti. Yeni transfer Babel sol kanatta oynadı. Çok etkili değildi.

Sanki bir gecede 'bedavaya' Trabzonspor'a gönderilen Olcay Şahan orada daha hareketliydi. Babel biraz takımdan uzak, kendi halinde ve kafasını kaldırmadan oynadığı için Osmanlıspor karşısında çok fazla verimli olamadı.

Zaman içinde, faydalı bir transfer olup olmayacağını göreceğiz.

FORVET TRANSFERİ ŞART

Beşiktaş'ın forvetinde tek isim vardı, Cenk Tosun. Şenol hoca çok haklı. Orada bir pivot santrfor şart. Hem yırtırıcı, hem de uzun boylu ve yapılı bir golcüye ihtiyacı var Beşiktaş'ın.

Transfer çalışmalarında son duruma bir bakalım. Gazetelerde her gün yeni bir isim yazılıyor. Ama bana kalırsa bu işler biraz paraya bakar.

Mitrovic gibi ismini duymadığımız bir stopere 4.2 milyon euro bonservis ödeyen Beşiktaş'ın, forvet transferi için neden 'sudan ucuzunu' bulmaya çalıştığını anlayamıyorum.

Eto'o gibi bir dünya yıldızını bile 'bedavaya kapatalım' mantığıyla elinden kaçırdı Beşiktaş. Haksız mıyım?


Sıradaki haber yükleniyor...
holder