Ekonomi Kartal ve Maltepe'de dönüşüme devam

Kartal ve Maltepe'de dönüşüme devam

Paylaş
Kartal ve Maltepe'de dönüşüme devam

Teknik Yapı, Anadolu Yakası’nda başladığı kentsel dönüşüme Kartal ve Maltepe’deki ‘Deluxia Park’ projeleriyle devam ediyor.

Projenin Kartal’daki etabı ‘Deluxia Park Residence’da satışlar başladı. Burada 35 katlı 1 rezidans, 6’şar katlı 2 ofis var. Rezidans kulesinde 1+1'den 3+1'e kadar 364 home ofis özellikli lüks rezidans yer alıyor.

Teknik Yapı’nın ‘Altın Üçgen’ denilen Kartal, Soğanlık, Maltepe, Tuzla bölgesindeki dönüşümde etkin şekilde yer aldığını belirten Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, dönüşüm hamlesinin kesintisiz devam edeceğini açıkladı. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ise, daire fiyatlarının 339 bin liradan başladığını belirterek, “Bu hafta sonundan itibaren ön talep toplayacağız. Mağazaları da yıl sonuna doğru satışa sunacağız” dedi.




4’LÜ ÖDEME PLANI

Rezidans almak isteyenlere 4 ödeme alternatifi sunuluyor:

*Lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra; peşin veya kredili alımlarda + yüzde 10 indirim uygulanacak.

*Yüzde 5 peşinat ile daire alacaklara, liste fiyatı üzerinden lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanacak. Bu seçenekte, 1’er yıl ara ile her biri daire bedelinin yüzde 10’u oranında 2 ara ödeme, yüzde 75’lik kısım için, 24 aya kadar sıfır faiz, 120 aya kadar ise kampanyalı faiz oranları (%0,24-%0,73) ile kredi kullandırılabilecek.

*Yüzde 10 peşinat ile 120 ay vade seçeneğiyle daire almak isteyenlere liste fiyatından yüzde 5 indirim yapılacak. Toplamda 36 aya varan ve her biri daire fiyatının yüzde 5’i oranında 3 ara ödeme olacak. Yüzde 75’i banka kredisine açık ödemelerde 24 aya kadar sıfır faiz avantajı da sunulacak.

*4. seçenekte ise peşinat oranı yüzde 40 olacak. 60 ay sıfır faiz kapsamına giren bu seçenekte sadece sözleşme tarihini takip eden 12. ayda daire fiyatının yüzde 10 miktarında ara ödeme istenecek.

OFİS SATIŞLAR ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE

Deluxia Park’ın ikinci ayağını oluşturan ‘Deluxia Park Business’ yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak. Residence projesinin karşısında hayata geçecek yapı, 35 katlı bir kuleden oluşuyor. Tamamı ofislerden oluşan projede 414 bağımsız bölüm yer alıyor.

Haberin Devamı