Spor Kartal imkânsız peşinde

Kartal imkânsız peşinde

Paylaş
Kartal imkânsız peşinde

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak

Saat: 22.05

Dinamo Kiev: Shovkovskiy, Danilo Silva, Almeida, Yussuf , Kaddouri , Vukoevic, Eremenko, Yarmolenko, Gusev, Shevchenko, Milevskiy
Teknik Direktör: Yuri Semin

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Aurelio, Guti, Hilbert, Bobo, Almeida
Teknik direktör: Bernd Schuster

Kiev'deki Valeriy Labonovskiy Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Tony Chapron yönetecek. Chapron'un yardımcılıklarını Emmanuel Boisdenghien ve Michael Annonier yapacak.

İlave yardımcı hakemlik görevini Clement Turpin ve Said Ennjimi'nin yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Fredy Fautrel.

HANGİ SKORLAR ÜST TURA TAŞIR?

İstanbul'daki ilk maçı 4-1 kaybeden siyah-beyazlılar, Kiev deplasmanında zoru başararak, turu geçmeye çalışacak. Rövanşta 4-0'lık sonuç Beşiktaş'ı 3. tura taşırken, 4-1'de uzatmaya gidilecek.

4-1'in üstündeki 3 farklı galibiyetler de Beşiktaş'ı bir üst tura çıkaracak. Bunun dışındaki tüm sonuçlarda ise Dinamo Kiev turu geçen taraf olacak.

QUARESMA CEZALI

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, kırmızı kart cezası nedeniyle Dinamo Kiev karşısında forma giyemeyecek. Quaresma, Dinamo Kiev ile İstanbul'da oynanan karşılaşmanın son dakikasında kırmızı kart görmüştü.

Bu arada, Ukrayna ekibinde de sakatlığı bulunan Taras Mikhalik, Beşiktaş karşısında oynayamayacak.

MAÇTA -15 OLACAK

Beşiktaş'a, ilk maçtaki 4-1'lik yenilginin yanı sıra, Kiev'deki soğuk hava da dezavantaj yaratacak. Kiev'de gündüz eksi 4-5 civarında seyreden hava sıcaklığı gece saatlerinde eksi 14-15 derecelere kadar düşerken, maçın oynanacağı saatlerde de sıcaklığın eksi 15 derece civarında olması bekleniyor.

Öte yandan, Beşiktaş'ta 2, Dinamo Kiev'de ise 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda Hakan Arıkan ve Roberto Hilbert, Ukrayna ekibinde ise Yevhen Khacheridi, Roman Eremenko, Andriy Shevchenko ve Artem Milevskiy sarı kart görmeleri halinde, takımlarının turu geçmeleri durumunda bir sonraki maçta oynayamayacak.

Haberin Devamı