Beden Sağlığı Karnından çıkan kitle şaşkına çevirdi!

Karnından çıkan kitle şaşkına çevirdi!

Paylaş
Karnından çıkan kitle şaşkına çevirdi!

Denizli'de karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 63 yaşındaki Emin Gündoğdu’nun karın boşluğundan ameliyatla 4.5 kilo ağırlığında ve 23 santimetre çapında kitle çıkarıldı

Denizli Çivril’de oturan 2 çocuk babası Emin Gündoğdu, bir ay önce şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastaneye gitti. Gittiği hastanede muayene edilen Gündoğdu’nun karın boşluğunda büyük bir kist bulunduğu saptandı. 2 gün önce kentteki özel bir hastaneye giden Emin Gündoğdu’nun ameliyata alınmasına karar verildi.

Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op. Dr. Akın Avcı tarafından ameliyata alınan Gündoğdu’nun karın boşluğundan 4.5 kilo ağırlığındaki ve 23 santimetre çapındaki kitle başarılı bir şekilde alındı.

'KENDİMİ RAHATLAMIŞ HİSSEDİYORUM'

Gittiği hastanede karın boşluğunda büyük bir kist olduğunun saptanmasının ardından şaşkınlık yaşadığını ifade eden Emin Gündoğdu, "Tam ümidimi yitirmiş, hayata küsmüşken astaneye geldik, hemen tetkik ve tahlillerimizi yaptırdık. Karnımda büyük bir kitle oluşmuştu ve acil bir şekilde ameliyata karar verildi. Kendimi rahatlamış hissediyorum" dedi.


Haberin Devamı