Hakan Çelik Karizmatik sporcu
HABERİ PAYLAŞ

Karizmatik sporcu

Haberin Devamı

Konfor, güvenlik gibi klasik Mercedes özelliklerini atletik gövdede buluşturan E Coupe bu sınıfın en iyilerinden...

Karizmatik sporcu

Geçtiğimiz günlerde Mercedes E Coupe ile bir sürüş gerçekleştirdim. E Serisi’nin konfor özellikleri sportif bir ruhla karşıma çıktı. Ön tasarımı güncel E Serisi ile önemli benzerlikler gösterse de arkadan bakıldığında otomobil çok dinamik görünüyor. Mercedes ailesinin bütün coupe modellerinde karşımıza çıkan atletik tasarım çekicilik hissini artırıyor.

Karizmatik sporcu

Yeni E Coupe önceki modelden daha büyük ve gösterişli bir otomobil. İç tasarımdaki detaylarla E Serisi Sedan’dan ayrışıyor.

HER ÖZELLİĞİ İLE İDDİALI

E Coupe’un kabini yüksek kalite ve şık tasarım özelliklerini bir arada sunuyor. Ön paneldeki havalandırma kanallarının tasarımı da çok etkileyici.

E Coupe konfor, sürüş zevki ve güvenlik özellikleriyle de iddialı. Ön panelde geniş ekran, Burmester ses sistemi yeni Mercedes modellerinin olmazsa olmazları arasında.

Karizmatik sporcu

İLERİ DÜZEYDE GÜVENLİK

Drive Pilot ve Presafe özellikleriyle ileri düzey sürüş ve güvenlik özellikleri kazanıyor. Dinamik şasi sürüş zevkine ve yol tutuşuna katkı sağlıyor. Opsiyon olarak farklı özellikle multimedya sistemlerini, akıllı telefon entegrasyon ve navigasyon satın almak mümkün. AMG donanım paketiyle gelen jantlar oldukça şık tasarıma sahip.

403 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Coupe otomobillerde arka koltuk nadir kullanılan bir yer olarak görülür. Bu nedenle arkaya geçmek hep zahmetli olur. E Coupe’da da elektrikli ön koltuğa rağmen arkaya geçişi bir miktar zor buldum. Mercedes E Serisi Coupe’un Türkiye’deki giriş seviyesi olan E 300 Coupe’un başlangıç fiyatı 403 bin TL. Bu otomobilin 2.0 litrelik benzinli motoru 245 beygir gücünde.

EGEA AİLESİ'NİN BAŞARISI

Lansmanından bu yana, ülkemizde ve yurtdışında başarılı bir satış grafiği sergileyen Fiat Egea Ailesi, 2017’nin ilk altı ayında Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli oldu. Ocak- Haziran 2017 döneminde ulaştığı 20 bin 52 adetlik satış rakamıyla dikkatleri üzerine çeken Fiat Egea’nın amiral gemisi, 17 bin 709 adet satış ile Egea Sedan oldu.

Karizmatik sporcu

Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, “Yeni ürünlerimiz ve bayi teşkilatımızın gücüyle her geçen gün daha çok müşteriye ulaşıyoruz. Otomobil pazarında yüzde 10 daralmaya rağmen satışlarımızı yüzde 16 artırdık. Bunda Egea’nın çok önemli bir payı var” dedi. Fiat, 2017’nin ilk altı ayında otomobil ve hafif ticari araçlar toplamında yaklaşık 49 bin araç satarak toplam pazardaki payını yüzde 12.1’e çıkardı. Satılan araçların yüzde 93’ü yerli üretim.

DÜŞÜK TÜKETİM UZMANI

Kia Niro, ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle geçen hibrit otomobil olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. 3.8 litre yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ve çevreci ürünü olarak öne çıkan Niro, 141 beygir motor ile de en yüksek performansı sunuyor.

Karizmatik sporcu
Segmentinin en geniş bagaj hacmine sahip yeni Niro’nun Türkiye’deki satış fiyatı 123 bin 900 TL.

STONIC YOLDA

KIA’nın B sınıfındaki yeni crossover modeli ‘Stonic’ bu yılın son çeyreğinde satışa çıkıyor. Avrupa ve Türkiye pazarı gibi kompakt araçların ilgi gördüğü ülkelerden gelen talepler doğrultusunda geliştirilen Stonic’in 1.25, 1.4 ve 1.6 litrelik üç farklı motor seçeneği bulunacak.

Karizmatik sporcu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder