Magazin Kariyerini oyunculuk üzerine yapacak

Kariyerini oyunculuk üzerine yapacak

Paylaş
Kariyerini oyunculuk üzerine yapacak

Adanalı adlı televizyon dizisinde Oktay Kaynarca'nın kızını canlandıran 18 yaşındaki Serenay Sarıkaya, oyunculuk üzerine kariyer yapacağını söyledi

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'ndan dördüncü olan, oynadığı çeşitli dizilerle adını duyuran Serenay Sarıkaya, mankenliği bırakıp tamamen oyunculuk hedefine yöneldiğini belirtti. Oyunculuğa çok çabuk adapte olduğunu kaydeden Sarıkaya, mankenlik günlerini aramadığını ifade etti.

Lise mezunu olan Serenay Sarıkaya, Plato Film Okulu'nda oyunculuk eğitimi aldığını ve dizi oyunculuğunun disiplin gerektirdiğini söyledi. Eğitim ile oyunculuğu aynı anda yürüttüğü için modelliğe zaman ayıramadığını aktaran Sarıkaya, “Set ve çekim saatleri belli zaman dilimleri içerisinde gerçekleştiriliyor. Okul yaşantıma pek fazla yan etkisi olmadığı için oyunculuğu seviyor ve kariyerimi bunun üzerine kurmak istiyorum” dedi.

Oktay Kaynarca ile de çok iyi anlaştıklarını belirten Sarıkaya, “Oktay Bey'den çok şey öğreniyorum. Oyunculuğun, oyunculuktan önce disiplin gerektiren bir meslek olduğunu kendisinden gördüm. Oyunculuğuna olduğu kadar kendisine de büyük saygım var” diye konuştu.

Boş zamanlarını değerlendirmek için ailesinin oturduğu Antalya'yı seçen Serenay Sarıkaya, yakınlmarıyla birlikte oluyor.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı