Türkiye (Son Dakika) Kardeşler arasında kanlı kavga

Kardeşler arasında kanlı kavga

Paylaş
Kardeşler arasında kanlı kavga

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde bir evde 2 kardeş, arasında çıkan tartışma tabancalı kavgaya dönüştü

Kavgada tabancalardan çıkan kurşun nedeniyle 12 yaşındaki Emrullah öldü, 2 yaşındaki kardeşi Veysel Kaya ağır yaralandı. Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alındı.
Olay, akşam saatlerinde Viranşehir’in Emiroğlu Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Kaya ailesinin 2 çocuğu arasında tartışma çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen tartışma kısa sürede tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Evin içinde kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun, Emrullah ile kardeşi Veysel Kaya’nın kafasına isabet etti.

İki kardeş ağır yaralanırken, silah seslerini duyan mahalleli durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polislerin önlem aldığı olay yerindeki iki yaralı çocuk, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

EMRULLAH ÖLDÜ, KARDEŞİ AĞIR YARALI


Acil serviste tedavisine başlanılan Emrullah ve Veysel Kaya kardeşler, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa’daki Balıklıgöl ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’nde tedaviye alınan Emrullah Kaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Veysel Kaya’nın ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


İki kardeş arasında çıkan kavgada seken kurşunları nedeniyle 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin de ağır yaralandığı olayla ilgili çalışma başlatan polis 4 şüpheliyi gözaltına alıp emniyete götürdü.

Emrullah Kaya’nın ölüm haberini alan yakınları ise Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Emrullah’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga gönderildi. Veysel Kaya’nın sağlık durumunun ise ciddeyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ali LEYLAK-Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, (DHA)

Haberin Devamı